Bikers Are Voters -kampanja tulee
sunnuntaina 6.6. kello 15:00
oletko valmis???

   

Suomen Motoristit r.y (SMOTO) organisoi motoristijärjestöjen kanssa valtakunnallista "Bikers Are Voters"-kampanjaa. Motoristit kansoittavat vaaliuurnat valituilla ennakkoäänestyspaikoilla sunnuntaina 6.6 kello 15:00. Tule mukaan!

NÄIN OSOITAMME YHTEISKUNNALLE, ETTÄ MYÖS MOTORISTIT OVAT ÄÄNESTÄJIÄ!

Asian tiimoilta on jo lähetetty kysely ehdokkaille. Vastaukset julkaistaan piakkoin internetissä, alan lehdissä, sekä kerhoille ja alan liikkeille postitettavissa yhteenvedoissa.

Kokoontumispaikat ja ajat:
Kaupunki Aika Tapaamispaikka Ennakkoäänestyspaikka
Helsinki 14:00 Stadikalla, Paavo Nurmen patsaan parkkipaikalla Pääposti
Turku 15:00 Kupittaan jalkapallostadionin P-alue (poliisisattue) Selviää kokoontumispaikalla
Tampere 14:30 Pyynikin tori Selviää kokoontumispaikalla
Forssa 14:30 Autokeitaan takapiha Jos tulee alle 25 pyörää, ajetaan Forssan postiin. Jos tulee enemmän niin sitten Jokioisiin, siellä on kunnon pysäköintitilat.
Hämeenlinna 14:00 MacDonalds Tiiriö Pääposti.
Jyväskylä 14:30 Tourulan Neste Pääposti
Kajaani 14:00 Komilan Shell Selviää kokoontumispaikalla
Kitee 14:00 Likolammin leirintäalue Pääposti
Kouvola 14:30 Kylän suurin äänestyspaikka, selviää piakkoin
Lahti 14:00 Linja-auto aseman parkkipaikka Selviää kokoontumispaikalla
Mikkeli 14:30 Pursialankatu 7 (MC Road Rats) Mikkelin pääposti
Mäntsälä 13:00 Hirvenkruunun kahvila Porvoon postitalo
Porvoo 15:00 Keskustan Posti (postitalo)
Pori 14:30 Tiilimäen Neste Selviää kokoontumispaikalla
       
       
       
       
Poliitikot päättävät meitä ja harrastustamme tai elämäntapaamme koskevista asioista: veroista, rakennemääräyksistä, liikennesäännöistä, kielloista ja rajoituksista jne.

Kuka ne poliitikot sinne päättämään valitsee, ja milloin?

On tärkeää, että myös me motoristit kävisimme vaaleissa yhdessä äänestämässä! Osoitamme näin ympäröivälle yhteiskuntasysteemille että mekin olemme äänestäjiä, ja meillä on sama oikeus kuin kaikilla muillakin esittää mielipiteemme silloin kun valitaan ihmisiä päättämään asioista.

BAV-kampanja ei ole kenenkään puolueen tai ehdokkaan äänitorvena, kukin äänestäköön mitä haluaa. Politiikka on politiikkaa ja moottoripyörällä ajaminen ihan jotain muuta. Eli yhdenkään kerhon tai sen johtohenkilön ei kannata edes yrittää jaella neuvoja siihen että kenelle ääni kuuluu antaa. Suomalainen moottoripyöräilijä ei ole käsivarresta johdateltava idiootti!

SMOTO:n ja kumppaneiden suorittaman kyselyn tulokset (http://www.mmaf.fi/toimintaajauutisia.html) voi ihan hyvin laittaa kerhotiloihin kaikkien luettavaksi sitten kun ne valmistuvat. Ne lukee, joita asiat ja niiden taustat kiinnostaa, ja johtopäätösten tekeminen olkoon jokaisen oma asia.

Täyttäkää paikallisesti oheiseen taulukkoon paikat ja ajat, jos niitä ei siinä jo ole! Tarkoitus on tavata ja järjestäytyä jossain äänestyspaikan lähistöllä hyvissä ajoin ennen varsinaiselle äänestyspaikalle siirtymistä (15:00).

SMOTO logo    MMAF logo    HDCF logo    VMPK logo

 
   
Tämä juliste on tulostettavissa osoitteesta http://www.mmaf.fi/BAV-juliste.html ... Levitä tätä julistetta mp-kauppoihin, kerhoille, baareihin ja muihin paikkoihin joissa motoristeja liikkuu. Julisten on tulostettavissa A4-paperille kun minimoit marginaalit ja valitset fontiksi Arial 12. Fonttikokoa vaihtelemalla saat helposti erikokoisia julisteita. Julisteen tulostusongelmien kanssa auttaa Santtu Ahonen 050-5181170. Lisätietoa kampanjasta antaa Keijo Lumme 050-5623103. © 2.6.1999