MMAF Forum

Keskustelut => Pykälät ja vaatimukset => Aiheen aloitti: Methosan - 18 Huhtikuu 2010, 16:35:18



Otsikko: Big dog pyoran tuonti Suomeen
Kirjoitti: Methosan - 18 Huhtikuu 2010, 16:35:18
Tervehdys kaikille Amerikasta; sori etta puuttuu scandi-kirjaimet.

Tassa olisi tarkoitus ostaa Big Dog prostreet chopperi vahan kaytettyna ja tuoda se mukanani kun muutan takaisin Suomeen kesalla, asuttuani 16v ulkomailla.  Haluaisin tietaa minkalaisia ongelmia voi olla katsastuksen kanssa, jne, etta on laillinen laite Suomessa.  Nain jotain aanimelun testauksesta, myos.  Taallahan suuri into on pistaa kilpailu putket pyoriin etta tulee enempi tehoa mutta niista tulee hirveen aanekkaita, myos.  Suuri aaninen pyorahan on turvallisempi siina suhteen etta autoilijat kuulevat sinut ja toivottavasti eivat aja paalle, mutta jos moisen ei saa katsastuksesta lavitse mita iloa tonnin paperi painolla..

http://www.bigdogmotorcycles.com (http://www.bigdogmotorcycles.com)

Kiitos


Otsikko: Vs: Big dog pyoran tuonti Suomeen
Kirjoitti: Santtu - 18 Huhtikuu 2010, 17:22:41
Jotta saisit tuoda sen muuttoajoneuvona sun pitää omistaa ko. laite 6kk. Se tulkitaan käytetyksi kun mittarissa on vähintään 6000km. Muuttoajoneuvoja voi olla monta, mutta vain yhdestä voit saada autoverot pois.

Jos ostat sen vasta nyt ja tulet jo kesällä ei tuo 6kk sääntö taida ehtiä täyttymään. Siinä tapauksessa tää on ihan tavallinen käytetyn ajoneuvon (se 6tkm?) maahantuonti.

Tekninen vaatimustaso määräytyy ensimmäisen käyttöönottopäivän mukaan. Lukaise autoverolaki ja asetus ajoneuvojen varusteista, linkit http://www.mmaf.fi/forum/index.php?topic=29.0 (http://www.mmaf.fi/forum/index.php?topic=29.0)