MMAF Forum

Keskustelut => Pykälät ja vaatimukset => Aiheen aloitti: Tydy - 11 Joulukuu 2007, 14:23:23



Otsikko: Pakoputkien melutasosta
Kirjoitti: Tydy - 11 Joulukuu 2007, 14:23:23
Tuomassa Usasta Suomeen H-D FXR -90 ja siinä on semmoset Hooker step tuned putket ja äänet on kai melkosen kovat. Sen verran uusi näissä asiossa joten empä osaa arvioida minkälaiset pörinät kelpaa katsastuksessa.Kattelin että noihin putkiin on saatavilla jotain"Quiet muffler cartridge" vaimentimia.Onko kellään tietoo laskeeko tuollaisilla äänitasoniin paljon että vois katsastusmiehille kelvata?
Yrittäny löytää täältä myös orkkisputkia muttei oo löytyny..


Otsikko: Vs: Pakoputkien melutasosta
Kirjoitti: Santtu - 11 Joulukuu 2007, 14:31:14
Noin vanhan kanssa tuskin on muita ongelmai kuin ehkä melun suhteen jotain huomautettavaa. Karsastushenkilöitä on kahdenlaisia: Sellaisia jotka vaativat nippelit pilkulleen oikein ja sellaisia, jotka arvaavat sun kuitenkin vaihtavan konttorilta kotiin ajettuasi ne toiset putket takaisin eivätkä siis välitä.

Aika monessa HD-liikkeessä näyttää olevan orggisputkia hyllyt väärällää. Saanet helposti lainaksi...

Taustaa: http://www.mmaf.fi/forum/index.php?topic=202.0


Otsikko: Vs: Pakoputkien melutasosta
Kirjoitti: Juupe - 13 Joulukuu 2007, 08:24:05
Möykkäkontrollin kiristyttyä useilla isoilla markkina-alueilla (mm. Saksa, USA), ovat markkinavoimat reagoineet tilanteeseen tarjoamalla erilaisia mökätasoltaan (samalla kai myös vastapaineeltaan?) säädettäviä putkia. Perinteinen Supertrapp on siis saanut kilpailijoita. Tarvikeliikkeiden tiiliskivikatalogeja selaamalla niitä löytää. Periaatteessa säädettäväksi tehty vempele tuntuu hyvältä ajatukselta varsin työlääseen ja vaikutukseltaan lyhytkestoiseen sisähuilujen ja teräsvillan kanssa nysväämiseen nähden. Säädettävät mallit eivät välttämättä miellytä silmää, eivätkä hinnat ainakaan lompakkoa. Eunukkitorven istuttaminen eri mp-malleihin lienee myös oma haasteensa.