Uusien pyörien päästömääräykset 1.1.2007 alkaen

<< < (2/4) > >>

rautis:
Lainaus käyttäjältä: Waaralan Wintteri - 10 Tammikuu 2007, 21:41:38


Eri asia on, jos laissa sallitaan rakenteen muuttaminen niin, että alkuperäisestä vaatimustasosta tingitään. Vaan enpä usko tämän ajatuksen poliittiseen kantavuuteen.



Erillisrekisterin tarpeellisuudesta puolesta ja vastaan, reunaehdoista ym. pitäisi ehkä keskustella ennen motoristien ulkopuolelle jättäytymistä, omassa topicissaan.

Don Quijote:
Lainaus käyttäjältä: Waaralan Wintteri - 10 Tammikuu 2007, 21:41:38

Se merkitsee, että muutoksia voi toteuttaa hyvin rajallisesti. Uusi maalipinta... jee! ;D


Jep, mutta vain vesiohenteisilla maaleilla toteutettuna... ;D

Helinä:
Ja nyt ei taas(kaan ;) ) naisen logiikka riitä eli jos te viisaammat ystävällisesti vääntäisitte rautalangasta lyhyesti mitä tämä soppa vaikuttaa -07 vuosimalliin H-D:n kohdalla.

 Siis ajelenko kenties autuaan tietämättömänä typerän onnellinen hymy sievällä naamallani syksyyn asti jonka jälkeen joku ilonpilaaja tulee kertomaan että nyt kuule tarttis pistää moottori suunnilleen viimeistä mutteria myöten uusiksi jos meinaat vielä ens kesänäkin ajella. Eli remonttia heti isolla rahalla, kaikennäköisiä kilkkeitä ettei prutku vaan savuta liikaa tai käyttäydy muutenkaan sopimattomasti...vai onko moponi katukelpoinen tällaisenaan vielä lähivuosinakin?

Ilmeisesti ei ainakaan kannata haaveilla mistään suuremmista muutoksista tällaisen -07 mallin suhteen.


Jukka Toukonen:
"1.1.2007 tai sen jälkeen kaikkia ensimmäistä kertaa käyttöön otettavia moottoripyöriä koskevista uusista päästörajoituksista."

Vuosimalli moottoripyörille kulkee hieman eri tahtia kuin kalenterivuosi. Vuoden -07 mallisia pyöriä on todennäköisesti valmistettu syyskuusta alkaen ja todennäköisesti myytykin. Eli jos olet ehtinyt jo ennen 1.1.2007 ottamaan käyttöön pyöräsi (vaikka se olisi 2007 mallinen), niin nämä päästömääräykset eivät koske sitä.

Jollen nyt sitten ole taas ihan väärin ymmärtänyt...

Helinä:
Pyöräkauppani on vasta "vaiheessa" eli mitään papereita esim ei ole tehty koska mopo luuhaa yhä jossain Sumekon jemmoissa.. Eli olen pulittanut tästä vasta tämän "varaus-tilaus-etukäteissumman" joka vähennetään kokonaishinnasta.

Se tässä alkoi hermostuttaa että pitääkö näihin uusiin pyöriin heti tehdä jotain "muka-parannuksia" että se pysyy ....no.. miten sen nyt voi ilmaista...laillisena? Kiva tehdä konkurssi kahdesti peräkkäin :-\

Vaikuttaa monilta osin lähinnä motoristien simputtamiselta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu