takahäkki

(1/2) > >>

wtf:
Eli kysymys kuuluu pyöräni alkuperäistä takahäkkia on muutettu lyhentämällä koska pyörästä tulee 1-paikkainen.Lyhentäminen on suoritettu alhaalta tulevien tukien jälkeen noin 10 sentin päästä. Inssi tuumasi että alkaa sekoittamaan tähän soppaan myös maahantuojan mukaan koska takahäkkiä on muutettu.Takahäkki on "bolt-on" malli niin mistä löydän noista pykälistä insille mustaa valkoisella koska tuohan on aivan naurettavaa ja maahantuoja kannan jo arvaan. Periaatteessa takahäkin pitäisi olla nyt jopa tukevampi kuin alkuperäinen koska taakse ei tule painoa lainkaan. pyörä on 900cbr vm93. Tämän takia jäi kilvet saamatta

Hemuli:
Vaihda konttoria. Ei noin vanhan pyörän runkomuutoksista pitäisi olla mitään epäselvyyksiä. Enkä kyllä menisi edes laskemaan tuota runkomuutokseksi koska kyse on runkoon ruuvikiinnityksellä tulevasta irrallisesta osasta jonka muuttamisella ei ole mitään merkitystä pyörän kasassa pysymisen kannalta.

Joko inssi oli täysin asennevammainen tai sitten peitteli omaa tietämättömyyttään turhalla pätemisellä.

rautis:
Lainaus käyttäjältä: Hemuli - 01 Toukokuu 2007, 19:17:33

Vaihda konttoria.
Katsastus tulee suorittaa loppuun konttorilla, jossa se on aloitettu, joten vaihtoehdoksi jää "sopia" niin, että ensimmäistäkään kertaa ei ole ollut, maksu palautetaan ja vaihdat konttoria, tai sitten katsastus suoritetaan loppuun ekan kerran maksulla, jos leima tosiaan tuosta jäi saamatta. 

Hemuli:
Lainaus käyttäjältä: wtf - 30 Huhtikuu 2007, 14:51:45

...mistä löydän noista pykälistä insille mustaa valkoisella...

Kyllä se on niin että inssin pitää löytää SINULLE jotain mustaa valkoisella että moisia voisi päästää suustaan.

Tuusulan T-Bone:
Silloin, kun karsastaja on riittävän pihalla asioista, on vaikeaa keksiä, mistä suunnasta lähteä liikkeelle... ;D

Ehdotan Hemulin linjoilla sitä, että tiedustelet ingenjööriltä, mihin säädökseen hän perustaa menettelynsä. Vastauksen voit laittaa vaikka tänne, niin voimme sitten nuijia sen täällä muusiksi ja saat jotakin kättä pitempää konttorille! :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu