MMAF Forum

Yhdistyksen kanavat => Tapahtumat => Aiheen aloitti: MMAF Puheenjohtaja - 09 Syyskuu 2009, 15:54:57



Otsikko: SMOTOn syyskokous ja kerhokonferenssi Oulussa 17.10.2009
Kirjoitti: MMAF Puheenjohtaja - 09 Syyskuu 2009, 15:54:57
SMOTOn tiedote 9.9.2009
SMOTOn hallitus valmisteli kokouksessaan myös tulevan syyskokouksen asioita. Syyskokous pidetään Oulussa Radisson Blu hotellissa. Kokous alkaa 17.10.2009 klo 13:00, valtakirjojen tarkastus aloitetaan klo 12:00.

Kokouksen jälkeen järjestetään kerhokonferenssi alkaen klo 16:00. Kerhokonferenssin aiheena on kokoontumisajojen ja tilaisuuksien järjestelyt ja niissä huomioitavat asiat.

Sääntömuutosehdotus syyskokouksessa

Syyskokoukselle esitetään sääntömuutosta, joka läpi mennessään muuttaisi kerhojen äänimääriä ja mahdollistaisi henkilöjäsenyyden.

Nykyisellään SMOTOn varsinaisia äänivaltaa käyttäviä jäseniä ovat jäsenkerhot. Kannatusjäsenenä voi nykyisin olla kerho, yksityinen henkilö tai yritys. Kannatusjäsenillä ei ole äänivaltaa yhdistyksen kokouksissa.

Mikäli sääntömuutosehdotus hyväksytään, jatkossa SMOTOn varsinaisina äänivaltaisina jäseninä voisivat olla jäsenkerhot ja yksittäiset suoraan SMOTOon liittyvät henkilöjäsenet. Mahdollisuus olla kannatusjäsenkerho, kannatushenkilöjäsen tai kannatusyritysjäsen säilyisi edelleen.

Jäsenkerhojen äänimäärät muuttuisivat niin, että kerho saisi yhden äänen / jäsen 750 jäseneen asti. 750 rajan yli menevistä jäsenistä kerho ei maksa jäsenmaksun SMOTO-osuutta (ns. jäsenmaksuleikkuri) eivätkä rajan yli menevät jäsenet myöskään kasvattaisi kerhon äänimäärää. Kerhon maksimiäänimäärä kokouksessa olisi siis 750. Henkilöjäsenellä olisi kokouksessa käytettävissä yksi ääni.

Henkilövalinnat sekä tulevan vuoden talousarvio, toimintasuunnitelma ja jäsenmaksu

Puheenjohtaja Juha Liesilinna on ilmoittanut, ettei hän jatka SMOTOn puheenjohtajana kuluvan kauden jälkeen, joten syyskokouksessa on edessä uuden puheenjohtajan valinta. Samalla valitaan hallitukseen uudet jäsenet kaudelle 2010 - 2011. Sääntöjen mukaan hallituksen jäsenistä puolet on vuorollaan erovuorossa. Nykyisen hallituksen jäsenistä erovuorossa ovat: Timo Mäki, Katariina Suokko ja Sirpa Heiskanen.

Syyskokous päättää myös tulevan vuoden talousarvion, toimintasuunnitelman sekä ensi vuoden jäsenmaksun. Hallitus esittää kokoukselle jäsenmaksun pitämistä ennallaan.

Syyskokouskutsut lähetetään kerhoille ensi viikolla. Koska kokouspaikka on tällä kertaa Pohjois-Suomessa, varsinkin eteläsuomalaisten kerhojen kannattaa muistaa kimppakyytien mahdollisuus. Jäsenten keskustelutaulua osoitteessa http://www.smoto.org/ (http://www.smoto.org/) voi hyödyntää kyydin tai kyyditettävien etsinnässä.


Otsikko: Vs: SMOTOn syyskokous ja kerhokonferenssi Oulussa 17.10.2009
Kirjoitti: Santtu - 09 Syyskuu 2009, 16:16:28
Onko sinulla asioita tai hankkeita joita haluaisit tuoda valtakunnalliselle tasolle? Haluatko mukaan suoraan toimintaan? Kirjoittele tänne tai ota yhteyttä! MMAF:n hallitus valmistelee asiaa omalta osaltaan kokouksessansa 16.9.2009 (http://www.mmaf.fi/forum/index.php?topic=980.0).