MMAF Forum

Yhdistyksen kanavat => Uutiset => Aiheen aloitti: Santtu - 04 Kesäkuu 2007, 12:04:20



Otsikko: MMAF kerää tietoa rakentelun perusteella annetuista sakoista
Kirjoitti: Santtu - 04 Kesäkuu 2007, 12:04:20
Oletko saanut sakot tai määräyksen katsastukseen jonkin rakenteellisen puutteen tai vian perusteella? Onko kuluvan kesän aikana tullut kirjallisia muistutuksia esimerkiksi toisiaan liian lähellä olevista vilkuista tai vaihdetusta pakoputkesta? Onko kohdallesi osunut jokin muu aiheellinen tai aiheeton moottoripyörän rakenteesta johtuva sakko, huomautus tai jopa kilpien vienti?

Keräämme keskistetysti tietoa rakennemuutosten perusteella annetuista sakoista ja huomautuksista. Esimerkiksi kilpien vienti on mielestämme aiheellista vain, jos vika tai puute aiheuttaa merkittävää vaaraa liikenteelle.

Lähetä valokopio saamastasi sakosta ja valvontailmoituksesta MMAF:lle osoitteeseen MMAF, PL 115, 00511 Helsinki tai sähköpostilla puheenjohtaja [AT] mmaf.fi. Tämän lisäksi haluaisimme mukaan vapaamuotoisen selvityksen tapahtuneesta sekä valokuvia sakotetusta kohteesta.

Jos pykäliin tai niiden tulkintakäytäntöihin halutaan muutoksia tarvitsemme todelllista tietoa kentältä. Foorumeilta luetut tarinat eri ongelmista eivät anna oikeaa, kättä pidempää tietoa jota voisimme käyttää asioiden oikeaan muuttamiseen. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä anneta viranomaisten käyttöön, jos et itse sitä halua.

Taustatietoa ja wanhat artikkelit
  •  Esityksiä tai aiheita kansalliseen mp-työryhmään? (11-05-07)  (http://www.mmaf.fi/forum/index.php?topic=119.0) - Esimerkki siitä mihin tätä tietoa tarvitaan 
  •  Istumapaikkojen virhemerkintöjen tulkintoihin korjaus (21-11-06)  (http://www.mmaf.fi/arkisto2006.html#9949) - Toinen esimerkki siitä mihin tätä tietoa tarvitaan
  •  MMAF kerää tietoa rakentelusakoista (19-07-05) (http://www.mmaf.fi/arkisto2005.html#tietoasakoista)
  •  Kilpi väärässä kulmassa - Ajokortti hyllylle? (29-05-05)  (http://www.mmaf.fi/arkisto2005.html#korttipoisrakentajalta)


Otsikko: Vs: MMAF kerää tietoa rakentelun perusteella annetuista sakoista
Kirjoitti: Santtu - 12 Toukokuu 2008, 10:37:59
Tämä aihe on nyt keväällä taas ajankohtainen. Vietiinkö kilvet? Millä perusteella???


Otsikko: Vs: MMAF kerää tietoa rakentelun perusteella annetuista sakoista
Kirjoitti: Santtu - 10 Kesäkuu 2008, 09:20:46
Onko keneltäkään lähtenyt ajokortti hyllylle rakentelusakojen takia? Tästähän siis on kyse: http://www.mmaf.fi/arkisto2005.html#korttipoisrakentajalta


Otsikko: Vs: MMAF kerää tietoa rakentelun perusteella annetuista sakoista
Kirjoitti: Lowrider - 07 Syyskuu 2009, 19:53:35
Joo. Kilvet lähti tänään. Tienvarsikatsastus kyseessä. Syyt olivat:"ajoneuvosta puuttuu oik.peili, takavilkut näyttävät punaista valoa, rekisterikilven valo puuttuu, takavalo ei nähtävissä ajoneuvon oikealta puolelta".

Kilpien vienti oli MINUN MIELESTÄNI rangaistus siitä että enskakopan kanteen on nätisti kaiverrettu eräs lyhyt kirjainyhdistelmä. Postia tulossa MMAF:n konttorille asiasta ihan lähiaikoina...

Jarski