MMAF Forum

Yhdistyksen kanavat => Uutiset => Aiheen aloitti: MMAF Jäsenkirjuri - 13 Helmikuu 2011, 14:13:40



Otsikko: Jäsenkirjuri vaihtuu
Kirjoitti: MMAF Jäsenkirjuri - 13 Helmikuu 2011, 14:13:40
Otin haltuuni MMAF:n jäsenkirjurin hommat vuonna 2007 samalla kun siirryimme uuden jäsenrekisteriohjelman käyttöön. Kirjurin hommat yhdistettynä yhdistyksen hallitustyöhön vievät kuitenkin sen verran vähäistä vapaa-aikaani että päätin luovuttaa hommat eteenpäin jollekin joka ehtii paneutua siihen paremmin.

Niinpä tästä päivästä lähtien kirjurin työtä hoitaa Timo Murtonen, aikaisemmat yhteystiedot pysyvät samoina pääasiallisen kontaktikanavan ollessa sähköposti jasenrekisteri(at)mmaf.fi


Samuel "Hemuli" Heikkinen


Otsikko: Vs: Jäsenkirjuri vaihtuu
Kirjoitti: MMAF Jäsenkirjuri - 16 Helmikuu 2011, 18:15:48
Tervehdys vaan kaikille. Tästä eteenpäin jäsenkirjurin hommat ovat siis minun vastuullani. Hemulille kiitos hyvin tehdystä työstä, hänen jäljiltään on helppo tulla jatkamaan hommaa.

Jos joku jo kaipailee vuoden 2011 jäsenmaksua, niin tiedoksi että sen pitäisi lähiaikoina tippua postiluukusta. Laskun yhteydessä tulee uusi jäsenkortti, joka tulee voimaan, kun lasku maksettu. Jos olet syystä tai toisesta maksanut jäsenmaksun etukäteen, niin voit jättää nyt tulevan laskun huomioimatta.

Viime vuoden lopussa ja tämän vuoden alussa yhdistykseen liittyneille jäsenille tiedoksi, että teidän jäsenkorttit pyritään postittamaan lähiviikkoina.

terveisin

Timo Murtonen