MMAF Forum

Yhdistyksen kanavat => Uutiset => Aiheen aloitti: Santtu - 03 Huhtikuu 2011, 11:08:40



Otsikko: Jäsenedut 2011 - Matkailu, katsastus, ravintolat ja muut
Kirjoitti: Santtu - 03 Huhtikuu 2011, 11:08:40
Uusi jäsenetu K1-Katsastajilta

K1-Katsastajat tarjoavat SMOTOn jäsenille katsastukset etuhintaan. Määräaikaiskatsastukset (ha, pa ja kevyt perävaunu) 35 euroa, päästömittaukset hinnaston mukaisesti. Muut katsastustoimenpiteet (muutoskatsastukset, maahantuonti- ja rekisteröintikatsastukset, jälkitarkastukset, yksittäishyväksynnät jne.) -15 %.

Lisätiedot: http://www.smoto.fi/index.php/jasenedut/muutjasenedut/621-k1-katsastajat (http://www.smoto.fi/index.php/jasenedut/muutjasenedut/621-k1-katsastajat)

Asemien yhteystiedot ja ajanvaraus: http://www.k1katsastajat.fi/ (http://www.k1katsastajat.fi/)



Majoitusta jäsenetuhintaan - uusia paikkoja

SMOTOn jäsenille majoitusta etuhintaan tarjoavia paikkoja on saatu lisää roppakaupalla. Tässä maistiaisia:

Alppihotelli Martinshöhe Etelä-Saksassa tarjoaa SMOTOn jäsenille 12 prosentin alennuksen majoitushinnoista. Hotelli on motoristien suosiossa etenkin hyvän sijaintinsa vuoksi. Hotellilta on helppo tehdä päiväretkiä Sveitsiin, Itävaltaan ja Italiaan. Lisätiedot: http://www.smoto.fi/index.php/jasenedut/matkailu-ja-majoitus/616-hotelli-martinshoehe-etelae-saksa (http://www.smoto.fi/index.php/jasenedut/matkailu-ja-majoitus/616-hotelli-martinshoehe-etelae-saksa)

Jos matka suuntautuu kotimaassa pohjoiseen, majoitusetuja tarjoavat mm. Lapland Hotels ja Hotelli Laanihovi Saariselällä.

Lapland Hotels -ketju tarjoaa smotolaisille 10 prosentin alennuksen kesähuoneen hinnasta. Pidemmällä pohjoisen kierroksella kannattaa hyödyntää myös Lapland Hotelsin kesäkierrospassi, jolloin joka viides yö on ilmainen. http://www.smoto.fi/index.php/jasenedut/matkailu-ja-majoitus/605-lapland-hotels (http://www.smoto.fi/index.php/jasenedut/matkailu-ja-majoitus/605-lapland-hotels)

Saariselän Laanihovi tarjoaa motoristiystävällisen majoituksen hintaan 28 euroa / hlö. Hinta sisältää aamiaisen ja saunan. Lisäksi siihen kuuluu myös pesukoneen ja kuivausrummun vapaa käyttö ja pyörien pesumahdollisuus. http://www.smoto.fi/index.php/jasenedut/matkailu-ja-majoitus/512-laanihovi (http://www.smoto.fi/index.php/jasenedut/matkailu-ja-majoitus/512-laanihovi)

Keski- ja Etelä-Suomessa liikkuviakaan ei ole unohdettu. Jäsenetuhintaan voi majoittua mm. Kylpylähotelli Summassaaressa Saarijärvellä, Matkailukeskus Sappeessa Pälkäneellä, Kylpylähotelli Päiväkummussa Karjalohjalla, Hotelli Emiliassa Hämeenlinnassa, Kokoushotelli Siikaranta Espoossa jne..

Best Western -ketjun Motopassilla motoristi saa 15 prosentin alennuksen päivän hinnasta Best Western -hotelliyöpymisistä Suomessa, Baltiassa, Puolassa sekä Norjassa ja Ruotsissa. Smotolaisille on lisäetuna 10 prosentin alennus Motopassikampanjan Suomen Best Western -hotellien ravintoloiden a la carte -annoksista motoristille ja seuralaiselle.

Katso kaikki majoitusedut SMOTOn sivuilta: http://www.smoto.fi/index.php/jasenedut/matkailu-ja-majoitus (http://www.smoto.fi/index.php/jasenedut/matkailu-ja-majoitus)



Laiva-alennukset 2011 ketjussa: http://www.mmaf.fi/forum/index.php?topic=1547.0 (http://www.mmaf.fi/forum/index.php?topic=1547.0)



Kaikki jäsenedut: http://www.smoto.fi/index.php/jasenedut (http://www.smoto.fi/index.php/jasenedut)

Jäsenedut edellyttävät MMAF:n jäsenkortin esittämistä.


Otsikko: Vs: Jäsenedut 2011 - Matkailu, katsastus, ravintolat ja muut
Kirjoitti: Santtu - 03 Huhtikuu 2011, 11:11:48
Ravintola Texasin tarjoukset MMAF:n jäsenille

Voimassa olevalla MMAF:n jäsenkortilla alakerran baarista seuraavaa:
  • hana Lapin Kulta 4,10 €
  • hana Lonkero 5,50 €
  • hana Strongbow 5,50 €
.

ja yläkerrasta ruuat -20%. Edut voimassa toistaiseksi.

Texas Outback Bar & Grill, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki, 09 - 6877 240, http://www.texasco.fi (http://www.texasco.fi)


Otsikko: Vs: Jäsenedut 2011 - Matkailu, katsastus, ravintolat ja muut
Kirjoitti: mce666 - 17 Kesäkuu 2011, 07:02:12
Mahtaako Texas avannut rajansa  ???
Viime käynnillä oli ovi kiinni niin kovaa
ettei taida aueta enää ollenkaan (tänä keväänä)

Ja hyvä on luvata alennuksia
kun liimattuna pitää uksia  ::)