MMAF Forum

Keskustelut => Pykälät ja vaatimukset => Aiheen aloitti: eturauhanen - 01 Marraskuu 2011, 20:06:28



Otsikko: Big Dog peesaus
Kirjoitti: eturauhanen - 01 Marraskuu 2011, 20:06:28
Jos Suomeen on saatu rekisteröityä yksikin kappale em sarjavalmisteisia koptereita, niin onko mahdollista "peesata" tämän kyseisen pyörän EC todistuksella ja mittausarvoilla, mikäli seuraava pyörä on samaa merkkiä,malllia ja vuosimallia(2006)? Vai meneekö kaikki mittaukset uusiksi? Virallista maahantuojaa ei ole eikä ole USA valmistajaakaan enää.


Otsikko: Vs: Big Dog peesaus
Kirjoitti: Tuusulan T-Bone - 02 Marraskuu 2011, 09:32:05
Paprun pitää olla yksilöity kyseisen pyörän valmistenumerolle. Eli ei voi peesata. Mutta tuosta ymmärsin, että jostain on saatavissa paperia, sinänsä samanlaisia pyöriä ei ole tarpeen testata kuin yksi ainoa kappale. Paperinkirjoittajalta saa sitten vertailutietojen perusteella paperin toiseenkin yksilöön.


Otsikko: Vs: Big Dog peesaus
Kirjoitti: eturauhanen - 10 Marraskuu 2011, 14:10:49
Mistäs selvittäisi kuinka monta Big Dogia on Suomeen rekisteröity ja mitä malleja. Saisi hieman kartoitettua mitä on mahdollista rekisteröidä tänne ja jotenkin onkia tieto mistä kyseisiin pyöriin on vaatimuksenmuikaisuus sun muut laput hommattu. Tullin sivustojen tullauslistoja kahlasin läpi ja muutamia on tuotu maahan, mutta tietoa rekisteröinnistä ei ole.