MMAF Forum

Yhdistyksen kanavat => Tapahtumat => Aiheen aloitti: Santtu - 29 Elokuu 2007, 12:57:25Otsikko: Tuupakantie Rocks! Bomber-shopin avajaiset, myös MMAF-tuotteita!
Kirjoitti: Santtu - 29 Elokuu 2007, 12:57:25
Tuupakantien prätkäliikkeet Vantaalla mukaan lukien upouusi Bomber Shop (Tuupakantie 3) pistää Tuupakantien Rockaamaan!

Tällä Suomen johtavalla prätkäliike-baanalla rokki naukaa ja prätkät kiiltää, kun juhlistetaan uljaan Bomber Shopin avajaisia. Toimintaa on koko päivälle, kinkereiden alkaessa jo klo 11 ja päättyessä vasta klo 17.

Päivän aikana voit ihailla upeimpia Bomber Prätkiä Road Showssa, kummastella Suomen johtavien Stunt-kuskien näytöskisaa ja kuunnella rockia mukavassa ilmapiirissä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja ohjelmaa on koko perheelle!

Lisäksi tietysti on nyt erinomainen mahdollisuus tehdä hankintoja tiukkoihin markkinahumu-syyskauden avajais-hintoihin kaikista Tuupakantien prätkäalan liikkeistä, Bike Worldistä, KTM:stä, Tokimotosta, Yamaha Centeristä ja Bomber Shopista.

Huomaa, että kyseissessä kaupassa on myynnissä myös MMAF-support tuotteet http://shop.mmaf.fi/


Otsikko: Vs: Tuupakantie Rocks! Bomber-shopin avajaiset, myös MMAF-tuotteita!
Kirjoitti: Santtu - 02 Syyskuu 2007, 11:03:49
Kuvia ja videoita http://picasaweb.google.fi/vantage16/TuupakantieRocks  sekä laajempaa dialogia tapahtuman tiimoilta http://www.bomber.fi/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=38861