MMAF Forum

Keskustelut => Yleistä keskustelua => Aiheen aloitti: Choppers_Forever - 12 Helmikuu 2015, 10:56:46Otsikko: Vakuutusmaksuille raju nousu?
Kirjoitti: Choppers_Forever - 12 Helmikuu 2015, 10:56:46
Wat tö fuck? Mikä tämä on?

http://www.yrittajat.fi/fi-FI/uutisarkisto/a/?groupId=72edb4e0-0160-4777-b71c-2d05627bd408&announcementId=1b69f817-36f4-4d61-8570-05f5497713f4

CF


Otsikko: Vs: Vakuutusmaksuille raju nousu?
Kirjoitti: jussi - 12 Helmikuu 2015, 13:03:08
Tuota on tässä tullut ihmeteltyä, vastaavaa johtopäätöstä tuosta laista en ole nähnyt muiden toimesta tehdyn. Siis muiden kuin tuo yrittäjien artikkeli. Viisaammat asiaa ovat purkamassa auki, ite pidän tuota uutista hiukan erikoisena. Se lainvalmistelu on kyllä tosiasia, mutta se ihmetyttää, onko sillä oikeasti tuollainen vaikutus. Ja jos on, niin liikennevakuutuksiin vai kaskoon.Otsikko: Vs: Vakuutusmaksuille raju nousu?
Kirjoitti: Santtu - 12 Helmikuu 2015, 13:14:45
Lain valmistelu: http://www.stm.fi/vireilla/lainsaadantohankkeet/toimeentulo_ja_vakuutusasiat/liikennevakuutus


Otsikko: Vs: Vakuutusmaksuille raju nousu?
Kirjoitti: Juupe - 12 Helmikuu 2015, 20:46:58
Tekstiä on mojova määrä ja Lemmy huutaa korvaan melko lujaa notta ei tässä ihan jaksa ytimeen asti uppoutua, mutta innokkaille ei vielä näin harmahtuneille urhoille ja neidoille perehtymisen vinkkinä, että olennainen on pykälää 21 koskevissa teksteissä, jotka käsittelevät siis vakuutusmaksun suuruuteen liittyvän laskukaavan sisältöä.

Suomen yrittäjien johtopäätös on voimakas mutta voi olla ääripäissään suuntaa antavasti oikeassa joissain vakuutuksenottajaryhmissä. Mutta ei ymmärtääkseni yleistyksenä. Mitään järin uutta ei pitäisi olla tulollaan tavallisen motoristipälliskön kannalta. Vakuutusyhtiöt voivat hinnoitella riskejä jo nyt ajoneuvoryhmittäin, esim. mopoautojen vakuutukset ovat kai kihahtaneet aika lailla ja syy lienee kuviteltavissa. Offroadin ja kisailun tantereet ovat kaikkinensa minulle vieraita. Heitä tää voi koskettaa jotenkin uudella tavalla. Paitsi että uutisoitu maksukorotus ko. porukalle tuli jo voimaan nykyisen lain sallima, kun taas uusi lakiehdotus on vasta käsittelyssä. Eli pulma on jo käsissä, jos on pulma, se ei välttämättä ole uuden lain hedelmä ollenkaan. Kahlatkoot hän ketä kiinnostaa ja jakakoot havaintonsa.

Don't buy a harvester ainakaan korttelin kiertoon, puimurit pitää jatkossa vakuuttaa liikennevakuutuksella. Siinä uusi ryhmä mukaan edunvalvontaan, 38 000 kappaletta rekisterissä.

Jonkinlainen vakuuttamisen raja menee huippunopeudessa 15 km/h. Sehän riittäisi kyllä tyylikkääseen cruisingiin mennen tullen. Mutta tehot pitäisi kuristaa kilowattiin.

Että jaksaakin Lemmy huutaa korvaan lujaa. Vanha mies.


Otsikko: Vs: Vakuutusmaksuille raju nousu?
Kirjoitti: jussi - 12 Helmikuu 2015, 22:26:12
Juupe pika-analyysi kuulostaa oikeanlaiselta, ainakaan en ite pysty parempaan yhteenvetoon. Muutoksia varmaan tulee, mutta tuo "raju nousu" on ehkä hiukan kova yleistys. Olisi mielenkiintoista tietää mihin se perustuu. Vaikka ihan siltäkin varalta, että olisi edes osittain oikeassa. Joskus aikaisemmin, kun pyörien vakuutuksia rukattiin, niin muistaakseni melko pitävästi todistettiin korkeilla pyörävakuutuksilla kompensoitavan muita vakuutusmuotoja. Eikä päinvastoin.

Ei 15 kmh riitä jos Lemmy huutaa korvaan. Lujempaa on mentävä.


Otsikko: Vs: Vakuutusmaksuille raju nousu?
Kirjoitti: jussi - 16 Helmikuu 2015, 08:24:47
Tässä nyt jotenkin tulee mieleen sellainenkin vaihtoehto, että yrittäjät ovat kuvitelleet pyörien vakuutusmaksujen olevan jotenkin rajausti alakanttiin ja ovat siitä vetäneet johtopäätöksensä tuohon ensimmäiseen juttuunsa. Toivottavasti näin, melko kohun saivat joka tapauksessa aikaan.

http://www.yrittajat.fi/fi-FI/uutisarkisto/a/etusivun-uutiset/ministerio-oikoo-moottoripyorien-vakuutuskohua-yhtioiden-oma-paatos


Otsikko: Vs: Vakuutusmaksuille raju nousu?
Kirjoitti: Greasemonkey jake - 16 Helmikuu 2015, 19:05:46
sain bulusen vakuutuksesta tarjouksen vuonna 2012, joka oli 2090e/vuosi...ihanan kallista tuumin ja pyysin uutta tarjousta vetoamalla vakuutusyhtiöön, että olen keskittänyt muutkin vakuutuksen heille ja saatan tästä edespäin keskittää ne ihan muille... uusi tarjous 980e/vuosi... tämän kelpuutin, koska boonuksia on täydet 0... vuosi 2013 soitti vakuutusmyyjä ja kaupitteli niitä näitä...pyysin uuden tarjouksen bulun vakuutuksesta ja tarjoukseksi sain 590e/vuosi ja bonus 0... taidankin nyt keväällä pyytää taas tajouksen ja vuoden päästä uuden... huonon matikkapääni mukaan 2016 maksan vakuutusta noin 200e, joten olen valmiina 2017 korotukseen...
tämän hintasirkuksen tarjoaa minulle if...


Otsikko: Vs: Vakuutusmaksuille raju nousu?
Kirjoitti: Juupe - 16 Helmikuu 2015, 19:07:45
Autoliiton lehti Moottori 1/2015 vertailee prätkien vakuutusmaksuja kattavasti kolmatta kertaa ja kertailee myös menneitä. Hintojen nousua ei käy kiistäminen mutta ei aineisto todista myöskään kilvettömien kokemista äärimmäisyyksistä.

Ahkera vakuutusyhtiön kilpailuttaja tienaa korvauksen vaivoilleen ja yhtiöiden riivaaminen on kuluttajien vahvin ase myös kollektiivisesti. Kisaajien kovaa kohtaloa se ei kai kuitenkaan loivenna.


Otsikko: Vs: Vakuutusmaksuille raju nousu?
Kirjoitti: Greasemonkey jake - 06 Huhtikuu 2015, 09:24:53
taas kysyin iffiltä vakuutusta buluseen ja tarjous oli 316e/vuosi...boonuksia lätkäisivät mukaan 20, kun on joku "tarjous" homma menossa...näillä mennään kesä 2015...


Otsikko: Vs: Vakuutusmaksuille raju nousu?
Kirjoitti: marko66 - 08 Helmikuu 2022, 11:20:00
Vanha ketju, mutta aina yhtä ajankohtainen.
Vakuutusmaksut on kyllä sellaiset että huh huh.
Vaikka olen tottunut maksamaan korkeita maksuja omasta moottoripyörästä, niin kyllä tyttären mopoauto veti vieläkin kovemmat maksut  :o
Vuodessa liki 3000 euroa vakuutusmaksuihin!  :'(
Kyllä syö miestä.
https://www.petenkello.fi (https://www.petenkello.fi)


Otsikko: Vs: Vakuutusmaksuille raju nousu?
Kirjoitti: maxkvinton - 16 Elokuu 2022, 09:12:20
Vakuutusmaksut ovat olleet maassamme aina korkeat. Kaikkien näiden verojen maksaminen ei ole ollenkaan miellyttävää. Varsinkin jos halusit tehdä tyttäresi onnelliseksi ja ostaa hänelle moottoripyörän. Olen aina miettinyt, kuinka tehdä rahaa ja olla maksamatta siitä suuria veroja. Siksi tulin siihen tulokseen, että sillä on välttämätöntä käydä kauppaa verkkosivusto (https://www.porssikurssit.fi/)  Tämä on loistava vaihto maailman suurimpien yritysten kanssa. Siksi opin ostamaan osakkeita oikein ja pääsin töihin. Toistaiseksi kaikki toimii minulle ja voin helposti ansaita rahaa. Suosittelen tutustumaan myös tähän. Tämä on nykyään suosittu tapa ansaita.