MMAF Forum

Keskustelut => Yleistä keskustelua => Aiheen aloitti: Choppers_Forever - 30 Huhtikuu 2015, 14:16:29Otsikko: Merkinnät otteeseen pyydettäessä part 666 FAIL
Kirjoitti: Choppers_Forever - 30 Huhtikuu 2015, 14:16:29
Moro,

En löytänyt vanhaa topikkia. Kuitenkin asiaan:

Menin konttorille viime viikolla ja ihan asiallisesti pyysin, että voinko saada uuden teknisen osion rekisteriotteesta. Pyysin katsuria kirjaamaan siihen koneella näkyvät muutokset. Paperilla on prossa 38,5%. Muuta ei näy.

Yleisesti olin ollut luulossa, jotta inssin pitää pyydettäessä laittaa muutokset myös paperille. Näin ei sitten katsurin mukaan ole. Sanoi vittumaisesti ja tylysti: " En kirjota mitään. Mun ei tartte. Mä kirjotan noi paperille ainoastaan, jos tuot pyörän muutoskatsastukseen tänne!" Ja vittumainen ilme päälle. Ihan  tuli vanhat ajat mieleen 90 - luvun puolelta.

Paikka oli Kehän katsastus Konalassa, Helsingissä. Yleisesti Kehän Katsastuksessa on ollut asiallinen harrastajaystävällinen palvelu. Olikohan jätkällä maanantaidarra tai jotain.

Kuitenkin, miten se nyt menee? Saanko jostain merkinnät papruun? Pitääkö mennä hevon nevadaan hakemaan ne merkinnät? Katsuri intti, että ovat järjestelmässä ja ei ne sieltä mihinkään katoa. Vittu, varmana katoavat kun uudet systeemit tulevat käyttöön.

Eli eli...mites tää menee?

CFF

Vappuja


Otsikko: Vs: Merkinnät otteeseen pyydettäessä part 666 FAIL
Kirjoitti: Tuusulan T-Bone - 05 Toukokuu 2015, 16:07:51
Toi homma onnistuu varmaan helpoiten siellä missä muutoskatsastuskin on tehty. Jos pyörä on se shovelikopteri, jota etäisesti muistelen, se on katsastettu Keravan Katsastus Oy:ssä. Kysy sieltä.

Sinänsä lie aika ymmärrettävää, että asiaan nähden täysin vieras katsastaja ei ilmaiseksi halua merkitä rekisteriin mitään tietoja, joista saattaa (katsastamatta ajoneuvoa) joutua vielä vastuuseenkin... ;D


Otsikko: Vs: Merkinnät otteeseen pyydettäessä part 666 FAIL
Kirjoitti: Choppers_Forever - 07 Toukokuu 2015, 08:43:27
Joo,

Ok. Kiitos. Keravalle sitten. Mutta katastusmies oli aika uber paskamainen...johtui varmaan maanantaista. Mutta hmmm... miten voi joutua vastuuseen, jos kaikki on oikein rekisterissä joka on 100% luotettava ja varma  ;D ;D ;D ;D ;D