MMAF Forum

Yhdistyksen kanavat => Uutiset => Aiheen aloitti: Santtu - 31 Joulukuu 2006, 15:41:27Otsikko: Liity MMAF:n kannatusjäseneksi
Kirjoitti: Santtu - 31 Joulukuu 2006, 15:41:27
MMAF:n jäseneksi voi tavallisen jäsenyyden ohella liittyä myös kannatusjäsenenä. Kannatusjäsenyys tarkoittaa isompaa vuosimaksua. Kannatusjäsenille tehdään myös Support 2009 taulu.

Support-taulu on A4-kokoa ja sen voi ripustaa seinälle vaikka kassakoneen tai kerhobaarin taakse. Taulussa on tukijan nimi ja sen alla lukee ”Tuemme Muunneltujen Moottoripyörien Yhdistyksen, Modified Motorcycle Association of Finlandin toimintaa”. Tauluja voi tietenkin hankkia myös useampia kappaleita.

MMAF tarvitsee pääomaa ja tukea

Laaja jäsenpohja tuo MMAF:lle poliittista uskottavuutta. Mitä enemmän meitä on sen paremmin äänemme kuullaan, edellyttäen tietty, että puhutaan viisaita. Tätä varten tarvitaan pääomaa. Lainvalmistelutyö ja lausunnonantoprojektin jatkokehitys nielee euroja. Tarvitsemme riippumattomia sekä luotettavia erilaisia laskelmia ja testituloksia, joita ei tyypillisesti saa kuin kaupallisilta toimijoilta. Tällaisina voitaneen mainita erilaiset lujuuslaskelmat ja testit.

Yhteistyö ja neuvottelut viranomaisten kanssa eivät ole kalliita, mutta eivät täysin ilmaisiakaan. Haluamme myös ottaa oppia naapurimaiden toimivista käytännöistä, erityisesti Ruotsalaisen sisarjärjestömme SFRO:n toimintamallissa olisi paljon valmiina ja opiskeltavissa.

Jos asia kiinnostaa saat lisätietoja puheenjohtajalta tai muilta hallituksen jäseniltä.
(http://www.mmaf.fi/kuvat/support2006-sample.jpg)

Vuonna 2009 tavallisen jäsenyyden vuosimaksu on 20,- ja kannatusjäsenyyden 100,- euroa: http://www.mmaf.fi/forum/index.php?topic=343.0


Otsikko: Vs: Liity MMAF:n kannatusjäseneksi
Kirjoitti: MMAF Puheenjohtaja - 09 Maaliskuu 2011, 12:30:05
.... ja sama linja jatkuu vuonna 2011! Hinta on edelleen sama 100:- kannatusjäseneltä - toki suuremmallakin summalla saa toimintaa tukea  ;)