MMAF Forum

Yhdistyksen kanavat => Uutiset => Aiheen aloitti: Santtu - 23 Tammikuu 2007, 10:22:33



Otsikko: Jäsenille kotiin uusi lehti S-Moto
Kirjoitti: Santtu - 23 Tammikuu 2007, 10:22:33
SMOTO toimitti vuosi sitten ensimmäisen jäsenlehden koenumeron. Se postitettiin kaikille jäsenkerhojen jäsenille veloituksetta, lehti tuli kotiin siis myös MMAF:n jäsenille.

Kokemukset jäsenlehdestä olivat myönteisiä. Kokemuksiin perustuen SMOTO käynnisti yhteistyöneuvottelut B Yhtiöt Oy:n kanssa. B Yhtiöt toteuttaa uuden jäsenlehden S-Moton. Yritys on tunnettu erikoislehtien kustantajana. Valikoimiin kuuluvat muun muassa Auto, tekniikka ja kuljetus, Ajolinja, Kone, Työ ja ympäristö ja Suurtalousuutiset. B Yhtiöt on riippumaton yksityisesti omistettu kustannusyritys.

B Yhtiöt vastaa lehden toimittamisesta ja ilmoitusmyynnistä. SMOTO toimittaa kuhunkin numeroon omat erikoissivunsa, joissa käsitellään muun muassa yhdistyksen edunvalvontaan kuuluvia asioita. Ainakin SMOTO:n ajoneuvorakenne ja -verotus työryhmän artikkelit kiinnostavat myös MMAF:n jäseniä.

Lehti postitetaan SMOTOn jäsenkerhojen jäsenille kotiin jäsenmaksuun sisältyvänä etuna. SMOTOon kuuluu yli 100 jäsenkerhoa joissa on vuoden 2007 alussa noin. 17 000 jäsentä. Ensimmäinen numero ilmestyy juuri ennen MP2007 näyttelyä, eli tammikuun lopussa 2007. SMOTO:n uutinen aiheesta: http://www.smoto.fi/uutiset/lehti2007.htm


Otsikko: Vs: Jäsenille kotiin uusi lehti S-Moto
Kirjoitti: Santtu - 06 Huhtikuu 2007, 18:00:21
S-Moto -lehden kotisivut: http://www.boy.fi/smoto/smoto.php