MMAF Forum

Yhdistyksen kanavat => Uutiset => Aiheen aloitti: Jasenkirjuri - 23 Tammikuu 2007, 22:05:03



Otsikko: Terveisiä jäsenkirjurilta – Jäsenmaksut, vuositarrat ja muuta
Kirjoitti: Jasenkirjuri - 23 Tammikuu 2007, 22:05:03
Laitoimme vuosikokouskutsun mukaan muistutuksen niille, joilta kirjanpitomme mukaan oli vuoden 2006 jäsenmaksu hoitamatta. Tässä tulikin sitten opittua kaksi asiaa: 1) Muistutukseen kannattaa laittaa samantien mukaan jäsennumero koska se on niin monelta hukassa ja 2) jostain syystä muutamalle Helsinki Bike Show '06:ssa liittyneelle ei ole lähtenyt sitä  ensimmäistäkään laskua. Otetaan opiksi...

Vuosikokous hyväksyy vuosittaisen jäsenmaksun. Maksulappuja vuoden 2007 jäsenmaksuista on siis odotettavissa seuraavassa kirjeessä piakkoin vuosikokouksen jälkeen. Postimaksujen säästämiseksi samaan kirjeeseen laitetaan samantien myös vuositarra. Sitä ei tietenkään saa käyttää ennen kuin maksu on maksettu.

Tulevana keväänä maksulaput sujautetaan kuoreen vain niille, jotka eivät seuraavan kirjeen lähettämiseen mennessä ole maksaneet vuoden 2007 jäsenmaksua. Viime vuonna meille sattui maksulappujen lähettämisen kanssa kömmähdys, maksulappu lähetettiin myös niille jotka olivat jo maksaneet ja osa näistä sitten maksoi vuoden 2006 maksun kahdesti. Tämä korjataan tänä keväänä niin, että viime vuonna kahdesti maksaneille ei tälle vuodelle tule maksulappua.

Vuositarroista on tullut muutenkin kyselyjä. Jatkossa vuositarra laitetaan kaikille, myös niille joissa on jäsenkortissa jo painettuna 2007 eikä itse vuositarraa siten tarvittaisi.

MMAF:n hallitus päätti kokouksessaan 12.12.2006 että marras- ja joulukuussa liittyneille jäsenille tilataan suoraan vuoden 2007 jäsenkortit eikä maksua seuraavalta vuodelta peritä. Tämä jatkaa siis edellisten vuosien perinnettä.

Uusien jäsenten jäsenkorttien tilaamisessa noudatetaan käytännössä hallitusten kokousten ~kuukausittaista rytmiä. Tämän lisäksi kortteja tilataan vähintään 10 kappaleen erissä. Näistä syistä johtuen joskus korttien toimituksessa voi siis olla pitkäkin väli. Jos ystäväsi ihmettelee miksi kortti viipyy tilannetta kannattaa kysyä suoraan jäsenkirjurilta.

Hallitus esittää vuosikokoukselle, että jäsenmaksua nostetaan vuosikokouksesta eteenpäin 5,- eurolla eli uusi maksu olisi  20,- / vuosi. Ennen vuosikokousta maksaneilta ei perittäisi tätä 5,- erotusta. Jos vuosikokous näin siis päättää, jäsenmaksu nousee. Perusteet ja taustat tälle löydät vuosikokouskutsusta.

Hallitus esittää vuosikokoukselle myös kannatusjäsenmaksun määrittämistä. Tämä tarkoittaa sitä, että kannatusjäsenille tulee paitsi ”Support 2007” taulu niin myös samat muut palvelut kuin varsinaisille henkilöjäsenille (sääntöjen 3 § ja 5 §). Kannatusjäsenille tulee myös kaikki jäsenkortilla saatavat alennukset.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenkorteista, jäsenmaksusi tilanteista tai muuta jäsenrekisteriin liittyvää asiaa niin ota yhteyttä jäsenkirjuri Marikaan jasenkirjuri @ mmaf.fi