MMAF Forum

Yhdistyksen kanavat => Uutiset => Aiheen aloitti: MMAF Puheenjohtaja - 11 Kesäkuu 2009, 16:22:56Otsikko: Ajoneuvot 2015 - Ministeriön visiohanke etenee
Kirjoitti: MMAF Puheenjohtaja - 11 Kesäkuu 2009, 16:22:56
Liikenne- ja viestintäministeriö (LVM) on julkaissut Ajoneuvot 2015 -strategian loppuraportin internetissä. Raportissa kuvataan tulokset LVM ja Ajoneuvohallintokeskuksen (AKE) tilaamasta hankkeesta. Hankkeen tavoitteena on ollut määrittää Suomen ajoneuvosektorin keskeiset suuntaviivat ja tavoitteet vuoteen 2015 mennessä, tunnistaa toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi, arvioida toimenpiteiden toteutettavuutta sekä tunnistaa tavoitteiden toteutumisen mittareita.

Myös SMOTO oli kutsuttu mukaan hankkeen eri suunnitteluvaiheisiin. Asiasta virisi myös erittäin aktiivinen ja hedelmällinen keskustelu täällä MMAF:n taululla. Saimme keskustelusta paljon palautetta ja sisältöä hankkeeseen vietäväksi.

Meiltä on nyt pyydetty palautetta tämän loppuraportin tiimoilta, aikaa on heinäkuun loppuun asti. Toivoisinkin MMAF:n taulun lukijoilta jälleen aktiivista keskustelua ja ajatustenvaihtoa tämän aiheen tiimoilta.

Taustadokumentit:
  • Loppuraportti liitteineen: http://www.gaia.fi/fi/projektit/ajoneuvot2015/
  • Viimeisimmät uhkakuvat FEMA:n kokousraportissa Euroopan motoristien edunvalvojat Suomessa (9.6.2009) (http://www.mmaf.fi/forum/index.php?topic=950.0)