oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
19 Lokakuu 2019, 06:23:22 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Tunnetko valomääräykset? Lue juttu Moottoripyörän valaisimet ja niiden muuttaminen
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Mp-rakentelu YLE:n pääuutisissa nyt viikonloppuna  (Luettu 7529 kertaa)
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« : 10 Heinäkuu 2009, 11:16:33 »

Moottoripyörien rakentelusta pitäisi olla muutaman minuutin mittainen spotti tämän viikonlopun YLE:n kello 20:30 uutisissa. Vielä ei ole tiedossa onko tämä pe, la vai su lähetyksessä. Juttu kuvataan tänään perjantaina. Jutussa mukana ainakin Sreetfightereita ja allekirjoittanut...
« Viimeksi muokattu: 10 Heinäkuu 2009, 11:20:18 kirjoittanut Santtu » tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« Vastaus #1 : 10 Heinäkuu 2009, 17:02:20 »

Spotti tulee näillä näkymin ulos aikaisintaan sunnuntaina...
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Jarppi
Administrator
*****
Viestejä: 33


« Vastaus #2 : 12 Heinäkuu 2009, 19:02:25 »

Sieltähän se tänään klo17:00 uutisissa tuli.
Tässä YLE areenan tallenne niille, jotka ei sitä TV:stä nähneet. Kelatkaa video kohdalle 2:26
http://areena.yle.fi/video/305915

YLE:n uutispätkään liittyen, kannattaa lukaista myös tämä artikkeli:
Milloin moottoripyörä pitäisi muutoskatsastaa?

Lisäksi:
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/07/moottoripyora_on_miehen_juhlamekko_859769.html
« Viimeksi muokattu: 12 Heinäkuu 2009, 20:07:23 kirjoittanut MMAF WebMaster » tallennettu
seku
Newbie
*
Viestejä: 9


« Vastaus #3 : 29 Heinäkuu 2009, 07:38:17 »

Mitenkäs nämä, liikkeestä ostetut vaihtopyörät, joissa on vaihdettuna tehoputki? Vastaako siitä myyjäliike mitenkään? Omistajallehan se muutoskatsastusvaatimus tulee, mutta toi kuluttajansuoja, tuoko se myyjäliikkeelle vaihto/korvausvastuun, jos slipari vaaditaan muutoskatsastuksessa vaihdettavaksi?
tallennettu
Hemuli
Uutislähteet
*****
Viestejä: 896



« Vastaus #4 : 29 Heinäkuu 2009, 15:59:13 »

...mutta toi kuluttajansuoja, tuoko se myyjäliikkeelle vaihto/korvausvastuun, jos slipari vaaditaan muutoskatsastuksessa vaihdettavaksi?

Toivottavasti ei, muuten ollaan kohta periamerikkalaisessa systeemissä jossa yksilö voi panna kaiken myyjän/rakentajan piikkiin. Kyllä jokaisen pitää tajuta että pyörässä kiinni oleva slipari ei ole alkuperäinen saatika laillinen. Korkeintaan myyjäliikkeen pitäisi asiasta mainita kauppaa tehdessä.

Varmasti moni ajatteleekin niin että olishan se makeeta ostaa pyörä jossa slipari, sitten jos siitä jää kiinni niin ei muuta kuin käsi ojossa pyörän myyneeseen liikkeeseen Järkyttynyt ...

Tosin kyllä se vastuu taitaa jo tänä päivänä olla prätkäliikkeellä tällaisista jutuista vaikka ne olisi tehty jopa ennen kuin pyörä tulee liikkeeseen myyntiin Vihainen ...
« Viimeksi muokattu: 29 Heinäkuu 2009, 16:01:37 kirjoittanut Hemuli » tallennettu
Jorkka Juuresharja
Jr. Member
**
Viestejä: 20


« Vastaus #5 : 29 Heinäkuu 2009, 19:30:15 »

Kylla se vastuu on viimekadessa aina omistajalla. Myyjaliike voi kaytannossa pesta katensa jos myynnin yhteydessa on kerrottu sliparista ja asiakas ei ole alynnyt kysya muutoskatsastustarpeesta. Vastuut muuttuvat jos myyja on vaittanut vaatimukset ylittavaa tai speksaamatonta putkea ok:ksi ja lailliseksi. Asia siis riippuu siita mita on kerrottu ja pitaako se paikkansa.

Jotta asia olisi mahdollisimman sekava niin pelkastaan '91 jalkeen on tullut pitkalti toistakymmenta eri vaatimusporrasta. Tekninen vaatimustasohan maaraytyy ensimmaisen kayttoonottopaivan mukaan...
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto