oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
19 Heinäkuu 2024, 19:46:37 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Etsitkö wanhoja artikkeleita ja juttuja? Ne löytyvät osoitteesta [url]http://www.mmaf.fi/arkisto2006.html [/url]
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • ACS07, Helsinki: 06 Huhtikuu 2007 - 09 Huhtikuu 2007
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: 30. American Car Show, Helsingin Messukeskus  (Luettu 17862 kertaa)
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« : 31 Joulukuu 2006, 12:36:55 »

Lisätietoa: http://www.fhra.fi/fin/
« Viimeksi muokattu: 12 Huhtikuu 2007, 14:23:01 kirjoittanut Santtu » tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Tuusulan T-Bone
Uutislähteet
*****
Viestejä: 996« Vastaus #1 : 03 Huhtikuu 2007, 14:02:04 »

MMAF paikalla, osaston numeroa en vielä tiiä. Virnistää
tallennettu

Hemuli
Uutislähteet
*****
Viestejä: 896« Vastaus #2 : 11 Huhtikuu 2007, 12:20:39 »

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä American Car Show vietti 30-vuotisjuhlaansa ja esillä oli mittava joukko sekä muunneltuja että vakioajoneuvoja. American Car Show on perinteisesti ollut kauden avaaja ja merkittävä rakenneltujen moottoripyörien esille tuoja. Niinpä myös MMAF oli luonnollisesti paikalla omalla osastollaan.
 
Näyttelyn aikana osastollamme kävi runsaasti vierailijoita ja esille nousi useita harrastajakuntaa painavia kysymyksiä moottoripyörien rakentelun saralta, joihin yhdistyksen edustajat parhaan kykynsä mukaan vastasivat. Erityisesti muutoskatsastusta ja eri vuosimalleja koskevat tekniset määräykset kiinnostivat kävijöitä.
 
Näyttelyssä esillä olleet moottoripyörät edustivat pääosin maamme rakentelun huippua, merkille pantavaa oli erityisesti Bomber-tyylisuuntaa edustavien pyörien rakentelun huikea kehitys. Suomalaiset rakentajat ovat selvästi ottaneet oppia ulkomaisista lajitovereistaan ja maassamme perinteisesti korkea käsityötaito pääsi esille koko komeudessaan. Myös kustomluokan pyörissä näkyi paikoitellen hyvinkin korkea viimeistelyn taso - kovin usein vain näissä pyörissä oli ruotsalaisen omistajan nimi. Naapurimaan vapaampi rakenteluilmapiiri on selkeästi ollut tukena rakentelun tason kehittymisessä - ruotsalaiset ovat vielä vuosia meistä edellä vaikka perässä tullaan ja kovaa. Tämä oli nähtävissä useista hallissa esillä olleista pyöristä. Kenties tulevaisuudessa, säännösten selkiytyessä, myös Suomeen voi syntyä moottoripyörien rakenteluharrastuksen ympärille vastaavaa teollista toimintaa kuin Ruotsissa. Nyt epäselvät pykälät eivät mahdollista esim. omavalmisteen järkevää rakentamista jolloin moni projekti jää suunnittelupöydälle.
 
MMAF:n osastoa koristivat jo monille tutut omavalmisteprojektit jotka molemmat ovat olleet ajokunnossa jo viime kesänä. Tulevana kesänä niiden kehitystyö jatkuu ja toivon mukaan lähitulevaisuudessa keltaiset koekilvet vaihtuvat pysyviin valkopohjaisiin rekisterikilpiin.

ACS07:aan saatiin esille myös maailmanmestaruuskilpailuissa 3:lle sijalle rankattu Ruotsalainen Esox Lucius -pyörä. Kuva (c) Christiina Palmu 2007.


Myös fighteriosastolla oli esillä useita todella korkealuokkaisesti rakennettuja pyöriä. Kuva (c) Timo Muilu 2007. Lisää messukuvia Urheilukuvissa
« Viimeksi muokattu: 12 Huhtikuu 2007, 14:51:02 kirjoittanut Santtu » tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto