Jäsenedut 2007 - SRM hostellit ympäri maailman

(1/1)

Santtu:
HOSTELLIT JÄSENETUNA YMPÄRI MAAILMAA

Jokainen MMAF:n jäsen on oikeutettu SRM:n jäsenetuun Hostelleissa ympäri maailmaa. Hostellit ovat viime vuosien saatossa ehostaneet julkikuvaansa ja majoitustasoansa huomattavasti sitten vuosien, jossa mielikuva retkeilymajajärjestöjen majoittujista oli varsin usein nuhruinen interrail reppumatkaaja. Esimerkiksi sellaisessa tunnetusti kalliissa matkailumassa kuin Norjassa hostellit ovat varsin tasokkaita ja suhteessa erittäin edukkaita majoitusvaihtoehtoja muihin sisämajoituksiin verrattuna.

KOTIMAAN HOSTELLIT

Suomessa on tällä hetkellä 83 hostellia eri puolilla maata. Näissä kaikissa jäsenetuna on 2.50 €/henkilö/vuorokausi. Jäsenyys osoitetaan MMAF:n jäsenkortissa olevalla SRM:n logolla. Jäsenet saavat myös muita SRM:n tarjoamia etuja.

HOSTELLIT ULKOMAILLA

Kansanvälisellä hostellikortilla osoitetaan jäsenyys ja saadaan jäsenedut ulkomailla noin 5000 eri majoituspaikassa. Tämä kortti on maksullinen ja sen hinta määräytyy mm. iän mukaan. Tällä hetkellä aikuisen kortti maksaa jäsenetuna 12 € (normaali hinta 17 €). Huoneiden varaus niin ulkomaille kuin kotimaahan on varsin vaivatonta esimerkiksi netin välityksellä . Kortin voi tilata netin kautta tai hankkia esimerkiksi lähimmästä SRM:n asioimistoimistosta.

LISÄTIETOJA

Hostellien sijainnit ja palvelut paikkakunnittain, kuten myös huonevaraukset, selviävät nettisivuilta www.hostellit.fi. Tätä kautta löytyy myös lähimmän asioimistoimiston tiedot ja muut SRM:n tarjoamat edut. Linkitys hostelleihin ympäri maailmaa löytyy myös näiltä sivuilta, jotka auttavat esimerkiksi ajoreittien ja aikataulujen suunnittelussa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu