oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
18 Heinäkuu 2024, 10:58:34 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Tunnetko valomääräykset? Lue juttu Moottoripyörän valaisimet ja niiden muuttaminen
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Moottoripyöränäyttely, MP13: 01 Helmikuu 2013 - 03 Helmikuu 2013
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Moottoripyöränäyttely 1.-3.2.2012, Helsingin Messukeskus  (Luettu 19520 kertaa)
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« : 24 Lokakuu 2012, 07:38:58 »Lisätiedot: http://www.mpmessut.fi/
« Viimeksi muokattu: 26 Joulukuu 2012, 21:17:45 kirjoittanut Santtu » tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
JiiVee
Uutislähteet
*****
Viestejä: 73


« Vastaus #1 : 08 Marraskuu 2012, 13:32:19 »

Samaan aikaan myös Petrol Circus www.petrolcircus.fi
« Viimeksi muokattu: 08 Marraskuu 2012, 13:34:20 kirjoittanut JiiVee » tallennettu
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« Vastaus #2 : 20 Joulukuu 2012, 15:06:27 »

Petrol Circuksen ohjelmasta löydät aivan kaikkea mitä lifestyle pitää sisällään, hillclimbingista viritysluentoihin. Ja kun sirkuksesta on kyse, paljon yllätyksiä on luvassa!

Rakennettujen moottoripyörien kilpanäyttely

Pohjoismaiden suurin rakennettujen moottoripyörien näyttely jakaa tuhansilla euroilla tuotepalkintoja sekä 10 000 € rahaa taidokkaimmille rakentajille. Tuomareina toimivat Jessen Jamesin lisäksi muut kansainväliset ammattirakentajat.

Jesse James

Moottoripyörärakentamisen ykkösmies, West Coast Choppersin perustaja, televisiosta tuttu Jesse James on tavattavissa Messukeskuksessa koko näyttelyn ajan. James on rakentanut huippukalliita moottoripyöriä useille Hollywood-tähdille ja isännöinyt mm. Discovery-kanavan Monster Garagea.

Guest of Honor ammattirakentajat

Huhu kertoo että liuta ulkomaisia ex-maailmanmestarirakentajia sekä muita alan ammattilaisia on tulossa kalustoineen Petrol Circukseen.

Mexican Chick Wrestling

Viehkeät meksikaanilatinot taustajoukkoineen laittavat legendaariset painimaskit päähänsä, trikoot päälleen ja muuttavat Messukeskuksen molskiksi. Painiareenalla voltteja ja lukkoja vääntävät myös meksikolaiset lyhytkasvuiset showpainijat. Tämä ryhmä herättää huomiosi!

Petrol Circus Bike Build-Off

Kovamaineiset rakentelumaailman seppä Ilmariset loihtivat kolmen näyttelypäivän aikana täysin ennennäkemättömät rakennetut moottoripyörät nollasta starttauskuntoon. Mestarit aputiimeineen ottavat mittaa toisistaan ja lopullisen tuomion jakavat näyttelyvieraat.

Hill Climbing


Extreme-urheilua parhaimmillaan! Lajissa noustaan jyrkkää ylämäkeä ja voittaja on se, joka nousee korkeimmalle. Omavalmisteisten moottoripyörien kiipeämisominaisuudet on kehitetty huippuunsa. Lajiesittelyä voi seurata päivittäin hallin 1 SuperCross-radalla.
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
MMAF Puheenjohtaja
Uutislähteet
*****
Viestejä: 235


« Vastaus #3 : 25 Joulukuu 2012, 18:15:39 »

Näyttely siis 1.-3.2.!
tallennettu
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« Vastaus #4 : 16 Tammikuu 2013, 10:12:35 »

Lainaus
Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä MP Moottoripyöränäyttelyssä pe-su 1. – 3.2.2013 on nyt ensimmäistä kertaa Kamapörssi, jossa käytetyt hyväkuntoiset ajovarusteet vaihtavat omistajaa. Kamapörssin toteuttaa aktiivinen joukko moottoripyöräharrastajia.

Näyttelyvieraat voivat tuoda myyntiin  käytettyjä, hyväkuntoisia ajovarusteita Kamapörssiin perjantaina 1.2. klo 10-20 ja lauantaina 2.2. klo 9-18. Sunnuntaina 3.2 tavaraa ei enää vastaanoteta, vaan silloin tehdään vain kauppaa. Myyjä voi päättää hinnan itse, mutta järjestäjät auttavat tarvittaessa sen määrittelyssä. Kamapörssin järjestäjä Kamaset ry perii välityspalkkiona 15 prosenttia varusteen myyntihinnasta, kuitenkin aina vähintään kolme euroa. Myymättä jääneistä varusteista ei peritä kuluja, jos ne haetaan pois ennen messujen päättymistä. Varusteita Kamapörssiin tuotaessa on jokaisen myyjän lunastettava messujen pääsylippu. Myyjä saa varusteista tarkistuslipukkeen, joilla pääsee ilmaiseksi messuille sunnuntaina hakemaan joko rahat tai myymättömät varusteet.

Idea MP-messujen Kamapörssistä saatiin Skiexposta, jonka Kamapörssissä myydään vuosittain käytettyjä lasketteluvarusteita menestyksellisesti. V-T Harju on useampana vuotena ostanut sekä myynyt perheen lasketteluvarusteita siellä. ” Viime kesänä kartoitin useilta mp-harrastajilta tarvetta järjestää vastaavanlainen tapahtuma moottoripyöränäyttelyyn. Jokaisella tuntui olevan kotivarastoissaan varusteita, jotka ovat jääneet ylimääräisiksi esim. käyttötarpeen muuttuessa tai talven aikana on käyttäjän koko kasvanut niin, että vain yhden kesän käytössä ollut takki tai housut onkin jäänyt pieneksi. Saamani positiivinen palaute johdatti sitten ehdottamaan ideaa MP-messuille,” kertoo Harju. ”Käytettyjä ajovarusteita on tarjolla eri nettisivuillakin, mutta sieltä ostaminen on hieman haasteellista. Näkyvissä on vain kuvat, mutta myytävää kohdetta ei pääse sovittamaan, ennen kuin tavara on ostettuna ja paketti kotona. Kamapörssissä vastaavasti varusteita voi katsella, väännellä, käännellä ja sovitella. Tärkeätä on löytää varuste juuri omaan käyttötarkoitukseen,” listaa Harju Kamapörssin etuja.

Kamapörssin järjestelyjä hoitaa Kamaset ry, joka on perustettu vain MP-messujen Kamapörssiä varten. Yhdistyksen tarkoituksena ja tavoitteena on myös moottoripyöräilyä harrastavien ajotaitojen kehittäminen. Yhdistys järjestää tulevaisuudessa jäsenilleen koulutus- ja harjoitustilaisuuksia, joissa hiotaan ajotaitoja turvallisempaan suuntaan. Kamapörssissä työskentelee vapaaehtoisina yhdistyksen jäseniä, erilaisia moottoripyöriä harrastavista henkilöitä, joiden ammatit ovat merkonomeista insinööreihin ja poliiseista palomiehiin.  Lisätietoja Kamapörssistä löytyy: www.kamaset.fi

Ei taida kuitenkaan olla swappia osille?
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« Vastaus #5 : 28 Tammikuu 2013, 12:05:30 »

Lainaus
MP 13 Moottoripyöränäyttelyn rakennettujen moottoripyörien alueella Petrol Circuksessa käydään pe-su 1. – 3.2.2013 jännittävä Petrol Circus Bike Build Off -kisa. Kilpailussa kaksi joukkuetta Janne" Kurko" Kervisen porukka, Jep Jep, kohtaa Leo "Leq" Laurellin joukkueen, Prätkäpajan. Joukkueet rakentavat moottoripyörän alusta loppuun ja yleisö äänestää tekstiviesteillä voittajan. Yksi maailman tunnetuimmista moottoripyörärakentajista Jesse James julkistaa voittajan sunnuntaina 3.2. klo 15.30 Petrol Circus Stagella.

Molempien joukkueiden keulahahmot ovat tunnettuja rakentajia. Kurko tunnetaan kauniista linjoista ja taidokkaista yksityiskohdista. Pohjoishelsinkiläisen Leqin joukkue on tunnettu teknisestä osaamisestaan ja pelottomasta asenteestaan.  Prätkäpaja edustaa kisassa sporttista rakentamista, kun joensuulainen Jep Jep puolestaan klassista Harrikka-rakentamista.

Prätkäpaja rakentaa sporttisen pyörän

Rakentamisen lähtökohtana on vuosimallin 2000 Hayabusa, joka on nopea ja virtaviivainen pyörä. Siitä jalostetaan näyttelyn aikana todellinen superpyörä. Pyörää kevennetään niin painoltaan kuin ulkonäöltäänkin ja samalla sitä tehostetaan rutkasti turbolla.  Pääpaino rakentamisessa on ulkonäön face-liftissä, jossa valasmaisesta originaalilookista tehdään kiukkuinen ja keveä superpyörä. Pyörä pintakäsitellään aidolla kullalla ja pinstriping-tekniikalla.

Jep Jepin pajassa syntyy Harrikka

Harrikan kantapyöränä on Buell vuosimallia 98 eli  Harley-Davidsonin  valmistama sporttisempi pyörä. Se muuntuu  race-henkiseksi laitteeksi, jossa yhdistyy hiukan vanhaa henkeä suhteellisen uudella tekniikalla. Pyörä on sellaista genreä, jota Suomessa ei ole juurikaan nähty. Pyörässä on suurin osa käsityötä ja valmiita komponentteja on käytetty todella vähän.  

Petrol Circus Bike Build-Off -kisaa voi tulla seuraamaan MP-messuille. Tapahtuma on avoinna perjantaista sunnuntaihin 1. -  3.2.2012 Helsingin Messukeskuksessa. Tänä vuonna Pohjoismaiden suurimmassa moottoripyöränäyttelyssä MP 13 -messuilla on mukana  kaikki suurimmat moottoripyörä- ja varustemerkit. Uusien pyörien lisäksi tapahtuman Petrol Circus esittelee Suomen laajimman ja kansainvälisemmän rakennettujen moottoripyörien näyttelyn, lähes 150 pyörää. Tapahtumassa jaetaan rakentajapalkintoja 10 000 euron arvosta. Kilpailuluokkia ovat Bobber, Chopper, Classic, Custom, Fighter, Racer, Scooter/Moped ja Sport Bike. Tarjolla on runsaasti ohjelmaa, työnäytöksiä ja kisoja. Petrol Circuksen tähtivieras on tv- ja moottoripyöräpersoona Jesse James. MP-messut on avoinna pe 1.2. klo 10-20, la 2.2. klo 9-18 ja su 3.2. klo 10-17.  

MP-messujen sulkeuduttua perjantain ja lauantaina järjestetään Messukeskuksessa Supercross SM -kilpailut pe 1.2. klo 19-22 ja la 2.2. klo 18-21.

www.mpmessut.fi
www.petrolcircus.fi
www.smlsupercross.fi

Lisätietoja: Suomen Messut, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@finnexpo.fi

Ukkojen kuvat: http://www.bajahill.net/2013/01/bike-build-off-kisa-ensimmaista-kertaa.html
« Viimeksi muokattu: 28 Tammikuu 2013, 12:25:17 kirjoittanut Santtu » tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« Vastaus #6 : 01 Helmikuu 2013, 13:05:17 »

Jesse James haastattelussa: http://www.bajahill.net/2013/02/bajahill-haastattelee-pratkarakentaja.html
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
xs2jammu
Newbie
*
Viestejä: 3


« Vastaus #7 : 10 Helmikuu 2013, 09:44:40 »

Tässä mun näkemykseni messuista:
http://youtu.be/ZHbr-p7dJro
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto