Verta pakkiin hallitusti - Verenluovutuskampanja jatkuu vielä

(1/1)

Santtu:
Suomen Motoristit r.y. (SMOTO) ”Verta pakkiin hallitusti” -haastekampanja on suunnattu kaikille motoristeille. Kampanja kestää 1.2. – 31.10.2007 ajan eli vielä on vajaa kuukausi aikaa osallistua sekä toimittaa tietoja.

Tarkoituksena on saada motoristit liikkeelle hallittuihin verenluovutuksiin. Tänä vuonna rikottaneen 500 luovutuksen raja. Lisäksi muistutetaan, että ne, jotka eivät voi luovuttaa syystä tai toisesta itse niin voisivat kuitenkin rekrytoida uusia luovuttajia tilalleen.

Verenluovutuksen aikaväli on minimissään miehillä 60 vrk ja naisilla 90 vrk. Veripalvelu tarvitsee myös plasma- ja verihiutaleluovuttajia, joita sopivat henkilöt voivat luovuttaa jopa 2 viikon välein. Nyt nämäkin luovutuskerrat huomioidaan kampanjan laskennassa.

Koska MMAF on valtakunnallinen yhdistys ja jäsenkunta on jakaantunut hajalleen pitkin maata keräämme tiedot kampanjan aikana annetuista luovutuksista sähköisesti. Tässä luotamme tietysti siihen, että et ole ilmoittanut luovutsuta jo aikaisemmin jonkin toisen kerhon nimiin, homma perustuu luottamukseen. Laita tieto luovutuspäivästä ja paikasta sähköpostilla puheenjohtaja@mmaf.fi.

Lisätietoja[*] http://www.veripalvelu.fi - Myös luovutuspaikat [*] http://smoto.info/index.php?option=com_content&task=view&id=325&Itemid=39 [/list]

Santtu:
Kampanja loppui, kiitos luovuttaneille. Verta tarvitaan riippumatta siitä jatkuuko kampanja vai ei.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu