Erikoisen moottoripyörän rekisteröimisestä

(1/1)

anssi:
Moro!

Olisi tarkoitus rekisteröidä Peraves Monotracer -koppiprätkä. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että ko. laitteita ei Suomessa, eikä itse asiassa koko pohjoismaissa, vielä ole yhtään. Tällä hetkellä se on jo omissa nimissäni ja jopa suomalaisen vakuutusyhtiön kaskon alla, mutta edelleen Saksan kilvissä ja Saksassa tallissa. Aion tuoda sen Suomeen keväällä.

Ko. laitteita on valmistettu alunperin Sveitsissä, kaiken kaikkiaan n. 50 kpl ja niistä n. 10 on Saksassa. Laitteen edeltäjää Ecomobilea on valmistettu n. 90 kpl. Vehje on rekisteröity moottoripyöräksi ja moottoritekniikka on BMW K1200.

Olisiko jollain heittää vinkkiä esim. katsastushenkilöistä/-asemista, joita kiinnostaisi tällaisen laitteen papereiden siirto Suomeen? Sinänsä asiassa ei pitäisi olla mitään ongelmaa, koska se on jo EU-rekisterissä. Mutta koska itse olen laitteesta todella innoissani, niin olisi kiva asioida sellaisella katsastusasemalla, joilla olisi oikeasti mielenkiintoa tällaista härveliä kohtaan. Mieluiten pääkaupunkiseudun lähistöllä, mutta ihan mielelläni ajan tuolla sitten hiukan kauemmaksikin. :-)

Terv. Anssi Kanninen

anssi:
Sainkin jo teidän jäseneltä hyviä vinkkejä ja nyt on masiina rekisteröintikatsastettu. Kiitos!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu