Jäykkäperistä

<< < (2/6) > >>

R80/7:
Eppäillä soppii!

Rojali:
Kokeilisit,muutaki ku omaa mummoa ja kansantanhuja.Jäykkis on EHDOTTOMASTI paras ajettava jopa nykyisillä Suomen teillä."Ensin epäili Tuomas vaan hänkin jo huomas sen..." ;D

R80/7:
Kyllä sitä on tullu kaikenlaisia vehkeitä kokeiltua vuodesta 1968 saakka ilman välivuosia.Uskosimpa että useemman laisista vehkeistä on kokemuksia kun usseemmilla muilla keskustelijoilla. Jopa jäykkäperäsiä on ollunna. Siltikin: Eppäillä soppii.

Rojali:
Puhuksää ny naisist vai moottoripyärist? ;D

rautis:
Näin naisen logiikalla voisin ajatella lainsäätäjänkin assosioineen jäykkäperää johonkin vähintään toisissa olosuhteissa yhtä epäkäytännölliseen ymmärtääkseen asian syvintä olemusta ja merkitystä. Eli kulkupelin ominaisuus, joka koetaan tiettyyn tyyliin ja käyttötilanteeseen ainoana oikeana. Jonka turvallisuusriski on olemassa, mutta useimmiten hengenlähtö hypoteettinen. Toki etenemisnopeus ja tilannetaju on syytä säilyttää ja toisissa käyttötarkoituksissa vaihdettava alle jotain tilanteeseen sopivampaa, mutta ajattelepa kieltämistä turvallisuusnäkökulmilla. Kaikkea kun ei voi alistaa käytännöllisyydelle vaan tyyli ja yksilöllisyys on huomioitava. Myös terveydellisiä plusnäkökulmia on löydettävissä kun pysytään kohtuuden rajoissa. Tunnetasolla katson, että kyse on siis vähintäänkin jostain yhtä merkittävästä kuin olisi pitkän ajan jälkeen sallittu taas naisten pitää korollisia kenkiä, myös uusia sellaisia.  ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu