Hanke autojen mustista laatikoista

<< < (3/3)

MotoJussi:
Lainaus käyttäjältä: Waaralan Wintteri - 27 Huhtikuu 2007, 10:28:02


Jos joku päättää perustaa Suomeen anti-autoritäärisen puolueen, jonka ideologiaan kuuluu kaikenlaisen valvonnan, kyttäämisen, tiedonkeruun ynnä muun veroja maksavien kansalaisten elämään vaikuttavan holhoamisen vastustaminen, allekirjoittaneesta saa aktiivisen jäsenen!


Käypä katsomassa http://www.typ.fi/ ja jos asian muuten koet omaksesi, voi http://www.effi.org/ jäsenyys ja aktivismi koskettaa sydäntä ja lompakkoa.

Ensimmäisestä lainattua: "Kansalaisella on oltava oikeus yksityisyyteen sekä liikkumisvapaus ilman valvontaa myös tietoverkoissa, mikäli häntä ei epäillä vakavasta rikoksesta. Hänellä on myös oltava oikeus nimettömyyteen näin halutessaan; yksityisyyttä loukkaavia rekistereitä ei saa kerätä ilman henkilön suostumusta. Vain erittäin vakava rikosepäily on syy näiden oikeuksien rajoittamiseen ja jäljittäminen tulee tällöinkin tapahtua vain poliisiviranomaisen toimesta. Kansalaisella tulee olla vastuu omista teoistaan, mutta samalla kuitenkin oikeus elää omaa elämäänsä ilman minkään instanssin turhanpäiväistä holhousta. Suomalaisen yhteiskunnan tulee tulevaisuudessakin perustua luottamukseen epäluottamuksen sijaan."

Toisesta lainattua: "Electronic Frontier Finland ry on perustettu puolustamaan kansalaisten sähköisiä oikeuksia."

Vaikka molempien "porukoiden" suurin aktivismi pyöriikin muun kuin moottoripyöräilyn ympärillä, on kuitenkin ihmisiä koskevat sähköiset rekisterit sun muut asialistalla.

MotoJussi & California K

Sumaha:
Eipä ainakaan effi reagoinut juuri mitenkään, vaikka olin yhteydessä heihin  :(

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu