MMAF:n Prosenttilaskuri

(1/2) > >>

Pete:
Tallenna Prosenttilaskuri koneellesi alla olevasta linkistä.

http://www.mmaf.fi/documents/Prosenttilaskuri.xls

Tarvitsee toimiakseen Microsoft Excelin.

Laitoin Prosenttilaskurin linkin tänne "uutena" aiheena että se löytyy nopeasti. Sitä tulee monesti haettua. Esimerkiksi tuttavien koneille sen joutuu joskus hakemaan.

Foorumin ylläpito voisi laittaa tähän nuppineulan että pysyy ylhäällä.

Juniori:
Kuten kävijämäärästä huomaa on tua sun laskuri aika kovassa käytös.
Tulipa vaan täs mieleen uutta projetia mietties et siin olis aika kova sana budjetti-sarake niin tulee molemmat eniten rakentelua rajoittavat tekijät samaan paikkaan.

Täs ois ny aika käyttökelpoonen ekseli, mutta kuinkahan sen sais jonnekki muidenki näkösälle  ??? Tuohon ku ei näytä saavan ekseliä viestin selekään...

Kkallioj:
Onko niin, että kun pyörääni on vaihdettu Öhlärin takapumppu, niin siitä menee prosentit vaikka onkin ikäänkuin alkuperäismallinen tarvikeosa? Entä jos joskus innostuisi asentamaan turbon, miten se lasketaan? Pelkkä pakoputken vaihto ja mahdolliset koneen sisäkalut?
Muistelisin, että joskus turbon lisäys katsottiin koko koneen vaihtumiseksi...

Santtu:
Kaikista osien vaihdoista menee prosentteja, vaikka vaihtaisit tehtaan alkuperäisvaraosia kuluneidet tai hajonneiden tilalle. Tietty näiden osalta asiaa on vaikea valvoa koska useimmissa osissa ei ole mitään tunnisteita. Prosenttiongelmat koskevat kuitenkin niin kolarikorjaamista, entisöintiä kuin muunteluakin.

TimppaX:
ei oikein auennut satavarmaksi, mutta tällläinen idea kävi pimeässä talvi-illassa mielessä:

Lähtökohta Virago 125  ja sen muokkaus 750 kuutioiseksi, saman mallisarjan pyöräksi. Pakkovaihtoon menee tämän vuoksi jarrut, etupää, runko, takapää, renkaat vanteineen. Stonga kahvoineen, satula, tapit, pakarit, lokarit jne pikkuosat ja sähkölaitteet käyvät entisestä.

Joko en osannut lukea laskuria oikein, tai syötin vääriä lukuja mutta sen mukaan ymmärsin, että se saattaisi mennä "tavallisena" muutoskatsastuksena. 

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu