Helsinki Bike Show 2007 pidetään (oli: pitää mahdollisesti välivuoden)

(1/2) > >>

MMAF Puheenjohtaja:
MMAF:n hallitus keskusteli kokouksessaan 24.1 ensi kesän Kaivarin ride-in -näyttelyn kohtalosta. Keskustelun tuloksena oli ehdotus jonka mukaan Helsinki Bike Show pitää tänä vuonna taukoa jos kentältä ei tule muuta palautetta sekä halukkaita projektin pyöritykseen. Tilaisuus voidaan siis järjestää jos sille löytyy sekä tilaus että tekijät.

Hallituksen resurssit on näillä näkymin pingotettu äärimmilleen jo olemassaolevien projektien vetämiseen. Tutkimus- ja tarkastustoiminta on tarkoitus saada kunnolla käyntiin. Tämän lisäksi viranomaisyhteistyö sekä aktiivinen näkyminen muissa tilaisuuksissa vie vähiä resursseja ja aikaa. Erityisesti siis vastuulliset järjestäjät ovat haussa, toimitsijoita päivän mittaiseen hommaan saataneen kyllä.

Kesäkuulle on jo luvassa useita rakennettujen pyörien tapahtumia, Norrtälje (2.6), Forssa (30.6) ja Joutsa (7.7). Hallitus aikookin ensi kesänä ehtiä näihin tapahtumiin. Tarkoitus on aktivoida MMAF:n toimintaa Kehä I:n ulkopuolella.

Jos vastasit ylläolevaan äänestykseen haluavasi näyttelypäällikön / tiedottajan hommiin ota yhteyttä suoraan Puheenjohtajaan.

Hemuli:
On ymmärrettävää että joka paikkaan ei vähillä resursseilla pysty venymään. Toisaalta olisi sääli katkaista hienosti alkanut traditio pääkaupunkiseudulla järjestettävästä puistonäyttelystä, johon Kaivopuisto on tarjonnut uskomattoman hienot puitteet.

Stadissa järjestettävän "ride-in" näyttelyn yhtenä ongelmana voidaan nähdä vähäinen osanotto muualta Suomesta. Tähän yhtenä suurena vaikuttavana tekijänä on kehäkolmosen eteläpuolen maine poliisivaltiona - mielikuva jota tuskin vähentää viime kesäinen voimannäyttö HBS:n sisääntuloväylillä. Ainakin ne ihmiset joiden kanssa viime kesänä ennen näyttelyä asiasta keskustelin, perustelivat poisjäämistään enimmäkseen sillä että ei maakunnissa hyväksyttyjä pyöriä voi tuoda ajamalla Helsingin ytimeen.

Toivottavasti rahkeita riittää show'n järjestämiseen tänäkin vuonna, itse ainakin tuon pyöräni sinne näytille. Nämä kevään suuret näyttelyt ovat niin aikaisin että monikaan ei vielä ole saanut projektejaan valmiiksi, HBS:n ajankohta on ollut siinä mielessä oikein sopiva.

Tuusulan T-Bone:
Hyvä fiilishän tapahtumassa on molempina vuosina ollut. Oikeastaan ainoaksi puutteeksi olen Hemulin tavoin kokenut sen, että kehä III:n ulkopuolelta kalustoa tulee paikalle niukasti.

Missään tapauksessa asiasta ei voi syyttää harrastajia, tahto välttää joutumista tekemisiin polliisin kanssa on harvinaisen ymmärrettävä, kun rakennetuista prätkistä puhutaan.

En pidä edes mahdollisena, että poliisi ei ymmärtäisi, millaisen viestin toiminnallaan yhdistykselle ja harrastajakunnalle välittää. Ottaen huomioon kaiken sen hyvän, mitä harrastuksemme ihmisille tuottaa, en osaa sanoa poliisille muuta kuin että hävetkää.

MMAF Puheenjohtaja:
Näyttelyllle on löydetty tekijät. Palaamma piakkoin asiaan päivämäärän kanssa.

Santtu:
Tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna kesäkuun alkupuolella. Paikaksi on kaavailtu samaa kuin edellisvuosina: Merisataman ranta Kaivopuiston kupeessa.  Tarkempi päivämäärä selvinnee hiihtolomien loputtua, kun lupa-asiat on saatu kuntoon kaupungin kanssa.

Näyttelyä uhkasi välivuosi, mutta onneksi järjestelyvastuuseen löytyi innokasta väkeä: tapahtuman järjestelyistä vastaa MMAFin hallituksen kanssa Aliens MC:n väki. Tiedotusta ja markkinointia operoidaan VooDoo Metal Finlandin pajalta.

Tärkein tuki MMAFin toiminnalle tulee kuitenkin kentältä: kaikilta niiltä, jotka tulevat paikalle ja tuovat pyöränsä näyttelyyn. Kilpailusarjoja tämän vuoden näyttelyssä ovat: chopper, streetfighter, caferacer, people’s choice, jury’s choice ja best paint. Toivomme runsasta osanottoa kaikkiin sarjoihin. Vaadimme oikeutta teille! Ja toivottavasti kaikki moottoripyöriä kustomoivat yksityiset, yritykset ja yleisö yhtyvät vaatimukseemme saapumalla ensi kesäkuussa Helsinki Bike Show –tapahtumaan.

Edit 30.3.2007: Julisteen kuva lisätty tähän sekä uusi ketju tapahtuman viralliselle tiedotukselle: http://www.mmaf.fi/forum/index.php?topic=113

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu