MMAF ja Bomber Oy yhteistyöhön kerhokaupan hoitamiseksi

(1/1)

MMAF Puheenjohtaja:
MMAF ja Bomber Oy solmivat MP07 messuilla yhteistyösopimuksen jonka mukaan Bomber Oy aloittaa MMAF:n kerhotuotteiden myynnin, jakelun ja laskutuksen. MMAF-tuotteet tulevat myyntiin osoitteeseen http://shop.mmaf.fi/

MMAF:lle tästä yhteistyöstä on se etu, että yhdistyksen aktiivien aika ei kulu krääsäkaupan pyörityksessä. Aluksi myyntiin tulee muutama paitaa sekä mahdollisesti tarroja ja hihamerkkejä. Jos kauppa käy hyvin tuotevalikoimaa voidaan laajentaa.

Voimmekin tässä yhteydessä julistaa suunnittelukilpailun seuraaviksi MMAF-paidoiksi. Vanhojen paitojen logot ovat valitettavasti kadonneet aikojen saatossa. Tässä vaiheessa haluamme heittää pallon takaisin teille - minkä näköinen kyseisen tuotteen tulisi olla että se herättäisi mahdollisimman monen mielenkiinnon? MMAF:n kohderyhmä jakautuu karkeasti kahteen osaan - HD-rakentajat ja pommittajat. Tarkoituksena on tehdä molemmille ryhmille omanlaisensa paita.

Miller:
Kröööhhmmm - olisiko kuitenkin karkea jako kolmeen mitään? Paitsi Harrikoita ja Kyykkyjä myös Japsicustomeja rakennetaan aikasten runsaasti tässä maassa, pitkällä keulalla ja lyhyemmälläkin...

 8)

Hemuli:
Oli ehkä väärin käyttää sanaa "HD-rakentajat", tällä näkisin tarkoitetun ylipäänsä custom-suuntauksen mukaisia rakennelmia. Jos lähdetään siitä että t-paitaan painettavan kuvan tulee olla mahdollisimman yksinkertainen jotta se olisi nopeallakin vilkaisulla iskevä, ei niin pieniin yksityiskohtiin voi mennä että kukaan paidan pitäjänä leimautuisi mitenkään häiritsevästi.

Eikä sen kuvan tarvitse välttämättä esittää kokonaista moottoripyörää, moottoripyörien rakentelua voi kuvata monella muullakin tavalla. Tekniset piirustukset, erilaiset yksityiskohdat ja työvaiheet - tässä vain pari ideaa kuvien aiheiksi.

Herra puheenjohtajan tekstissä viitattuun suunnittelukilpailuun tullaan palaamaan tarkempien suuntaviittojen kanssa kunhan kaikki yksityiskohdat on saatu hiottua valmiiksi.

Samuel Heikkinen
MMAF hallituksen varajäsen

Navigaatio

[0] Viestien etusivu