oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
02 Toukokuu 2024, 12:58:05 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Rakenteluun liittyviä tapahtumia löydät kalenterista.
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Siirrettävä putka  (Luettu 9534 kertaa)
Tuusulan T-Bone
Uutislähteet
*****
Viestejä: 996



« : 17 Lokakuu 2007, 10:49:57 »

Aamutelkkarissa esiteltiin tänään Suomen ensimmäinen siirrettävä putka. Se on rakennettu auton perään kytkettävään perävaunuun ja se sisältää runsaasti nykyaikaista teknologiaa kuten wc:n ja videovalvonnan. Juttu on katsottavissa verkossa täällä:

http://areena.yle.fi/toista?id=869088

Jutussa poliisi tosin suhtautui epäillen putkan rakenteen kestävyyteen - asiakkaaksi kun saattaa tulla fyysisesti voimakkaitakin henkilöitä. Samoin eräät vääräleuat ovat esittäneet epäilyksiä putkan toimivuudesta käytännössä siitä syystä, että siellä on yksinkertaisesti liian vähän tilaa pieksää asiakkaita.

Näistä puutteistaan huolimatta näen itse siirrettävässä putkassa mitä loistavimpia mahdollisuuksia yhteiskuntaamme pesiytyneen taparikollisuuden kitkemiseksi. Siirrettävän putkan rinnalle voitaisiin esimerkiksi perustaa siirrettävä tuomioistuin. Yhdessä näitä voitaisiin käyttää esimerkiksi "teknisten tienvarsitarkastusten" yhteydessä, jolloin asiat saataisiin kerralla ja "asiakkaan" näkökulmasta vähällä vaivalla hoidettua loppuun saakka. Esimerkiksi takavilkkujen e-merkinnän puuttuminen ja vilkkujen virheellinen asennus vain 178 millimetrin etäisyydelle toisistaan voitaisiin tutkia, syyttää, tuomita ja täytäntöönpanna rangaistus heti.

Ehdotan täten kohteliaimmin asiasta vastaaville viranomaisille "Court on the Road"-kampanjan perustamista mitä pikimmin. Noin alkajaisiksi hankkeelle on syytä varata talousarviossa vähintään satamiljoonaa euroa, jotta kaikki asiakkaat varmasti pääsevät putkaan. Rahoitus hankkeelle on kuitenkin järjestelykysymys. Sairaanhoitajille luvatusta 150 miljoonan euron potista voidaan nipsaista 50 miltsiä ja loppu järjestyy liikenteen kameravalvontaa lisäämällä.
tallennettu

Hemuli
Uutislähteet
*****
Viestejä: 896



« Vastaus #1 : 17 Lokakuu 2007, 11:22:03 »

Wintteri ei ole ajan tasalla, siirrettävä putkahan ainoastaan toistaa historiaa.

En muista missä lehdessä se oli mutta luin joskus jutun vuosisadan alussa MOOTTORIPYÖRÄN sivuvaunuun rakennetusta vankikuljetushäkistä. Siinä pirtutrokarikin sai tasokasta kruununkyytiä kohti pysyvämpää sijoituskohdetta.

EDITH: Olisko tuo juttu ollut peräti ÄäsMoto-lehdessä? En nyt muista ihan heti lukeneeni muita pussihousujulkaisuja Virnistää...
« Viimeksi muokattu: 17 Lokakuu 2007, 12:07:49 kirjoittanut Hemuli » tallennettu
leesseri
Vieras
« Vastaus #2 : 17 Lokakuu 2007, 16:12:12 »

eikö hellsingin kaupungin liikennelaitoksen busseissa aikoinaan ollut ns.sikaosastot,jotka oli rakennettu siten,että perävaunuun oli asennettu häkki.tätä perävaunua vedettiin bussilla ja kuljettajalla oli poliisin ja teurastajan oikeudet...itse en ole moista nähnyt,tahi käyttänyt,mutta televisiosta tuli ennen pystykuva/digiviihde aikakautta ohjelma,jossa hkl esitteli moisen laitteen...ohjelman nimi taisi olla velipuolikuu,tai mutapainin ystävät...
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto