oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
07 Toukokuu 2024, 01:02:32 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Etsitkö wanhoja artikkeleita ja juttuja? Ne löytyvät osoitteesta [url]http://www.mmaf.fi/arkisto2006.html [/url]
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: erikoismaaleista asiaa  (Luettu 12779 kertaa)
Jughetto
Newbie
*
Viestejä: 4


« : 24 Marraskuu 2008, 14:07:40 »

Moro! Nyt uutena foorumilla kysytääs alkuun tälläistä asiaa että oon rakentamassa faitteria ja juuri maailmalta saapui candy ja pimeässäloistava pigmentti. Miten paljon tuollaista pimeässä loistavaa kuraa uskaltaa pistää pyörän päälle että poliisit ei vie kilpiä mennessään? Pyörä on vm 04 jos joku sitä tarvitsee. Tarkoitus olisi siis vain laittaa sitä joihinkin yksityiskohtiin ja pieniin osiin. Eli ei kokonaista pyörää! Onko tästä jotain määräyksiä kun kaverini alkoi pelottelemaan että tuollaiset olisi vain laillisia hälytysajoneuvoissa. Auttakaa avutonta, kiitos?
tallennettu
Jughetto
Newbie
*
Viestejä: 4


« Vastaus #1 : 24 Marraskuu 2008, 14:30:38 »

tarkennetaan asiaa vielä sen verran että värihän on vihreä. Samalaista tavaraa kuin vanhan kaartin herätyskellon viisaseissa!
tallennettu
leesseri
Vieras
« Vastaus #2 : 24 Marraskuu 2008, 19:02:50 »

paha kysymys...koitin etsiä "lakikirjoista" vastausta,koska muutama vuosi sitten teippasimme erästä rekka-autoa,johon tuli heijastin teipit kiertämään kuormatilaa(e-hyväksytyt) ja niiden teippien asenukseen löytyy ohjeet aken sivuilta,kohdasta valomääräykset... isäntä teipeistä innostumaan ja haluamaan myös ohjaamoa koristamaan heijastinteippiä,mutta tässä tuli laki vastaan,sillä mitään ylimääräistä heijastavaa teippiä ei saa laittaa autoon,kuin ne lain määräämät/sallivat...eli jos tästä lähtisi vetämään johtopäätöstä,niin mitään "hehkuvaa" maalia ei saisi käyttää...viisaamat vastatkoot tuon maali homman...
tallennettu
TimppaX
Full Member
***
Viestejä: 99



WWW
« Vastaus #3 : 24 Marraskuu 2008, 19:51:26 »

jos maali ei ole heijastavaa, vaan ainoastaan fluoresoivaa, niin sitä ei pykälät kiellä. Toistaiseksi en ole niin voimakasta itsevalaisevaa maalia nähnyt, että sen voisi erehdyksissä sekoittaa heijastimiin tai valoihin. Siis normaalissa liikennetilanteessa.

Näillä keleillä voisi olla aika ilmiö, kun toppaisi tienpieleen pissitauolle ja mopo hohtaisi himmeästi pimeydessä...  Pyörittää silmiään Löytäsi ainakin helposti takaisin.




tallennettu

kai se siihen sopii?
Jughetto
Newbie
*
Viestejä: 4


« Vastaus #4 : 24 Marraskuu 2008, 20:37:39 »

Joo pitäs olla pelkkää fluoresoivaa kamaa... Alsan tekemää "Super Glow"-nimikkeellä myytävää "pölyä" mitä voi sitten sekotella suoraan väriin tai lakkaan oman mielen mukaan ! Päivä aikaan on väritöntä ja illalla loistaa jonkin verran. Ei oo viel tullu maalattua sitä mihinkään testiin mutta loistaa aika hyvin kyllä jos pitää vähän aikaa lampun alla ja sitten valot pois kämpästä. Saas nähdä millasta tulee ! Ja lisää saa kyllä näkemyksiä ja mielipiteitä vielä kirjoitella !
tallennettu
Tomppa
Newbie
*
Viestejä: 1


« Vastaus #5 : 28 Lokakuu 2009, 17:26:26 »

Tuossa uistimia maalattu SUPER GLOW Salmon Spoons Trolling Downrigger trout pike bass
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto