Vakuutusmaksuille raju nousu?

(1/3) > >>

Choppers_Forever:
Wat tö fuck? Mikä tämä on?

http://www.yrittajat.fi/fi-FI/uutisarkisto/a/?groupId=72edb4e0-0160-4777-b71c-2d05627bd408&announcementId=1b69f817-36f4-4d61-8570-05f5497713f4

CF

jussi:
Tuota on tässä tullut ihmeteltyä, vastaavaa johtopäätöstä tuosta laista en ole nähnyt muiden toimesta tehdyn. Siis muiden kuin tuo yrittäjien artikkeli. Viisaammat asiaa ovat purkamassa auki, ite pidän tuota uutista hiukan erikoisena. Se lainvalmistelu on kyllä tosiasia, mutta se ihmetyttää, onko sillä oikeasti tuollainen vaikutus. Ja jos on, niin liikennevakuutuksiin vai kaskoon.

Santtu:
Lain valmistelu: http://www.stm.fi/vireilla/lainsaadantohankkeet/toimeentulo_ja_vakuutusasiat/liikennevakuutus

Juupe:
Tekstiä on mojova määrä ja Lemmy huutaa korvaan melko lujaa notta ei tässä ihan jaksa ytimeen asti uppoutua, mutta innokkaille ei vielä näin harmahtuneille urhoille ja neidoille perehtymisen vinkkinä, että olennainen on pykälää 21 koskevissa teksteissä, jotka käsittelevät siis vakuutusmaksun suuruuteen liittyvän laskukaavan sisältöä.

Suomen yrittäjien johtopäätös on voimakas mutta voi olla ääripäissään suuntaa antavasti oikeassa joissain vakuutuksenottajaryhmissä. Mutta ei ymmärtääkseni yleistyksenä. Mitään järin uutta ei pitäisi olla tulollaan tavallisen motoristipälliskön kannalta. Vakuutusyhtiöt voivat hinnoitella riskejä jo nyt ajoneuvoryhmittäin, esim. mopoautojen vakuutukset ovat kai kihahtaneet aika lailla ja syy lienee kuviteltavissa. Offroadin ja kisailun tantereet ovat kaikkinensa minulle vieraita. Heitä tää voi koskettaa jotenkin uudella tavalla. Paitsi että uutisoitu maksukorotus ko. porukalle tuli jo voimaan nykyisen lain sallima, kun taas uusi lakiehdotus on vasta käsittelyssä. Eli pulma on jo käsissä, jos on pulma, se ei välttämättä ole uuden lain hedelmä ollenkaan. Kahlatkoot hän ketä kiinnostaa ja jakakoot havaintonsa.

Don't buy a harvester ainakaan korttelin kiertoon, puimurit pitää jatkossa vakuuttaa liikennevakuutuksella. Siinä uusi ryhmä mukaan edunvalvontaan, 38 000 kappaletta rekisterissä.

Jonkinlainen vakuuttamisen raja menee huippunopeudessa 15 km/h. Sehän riittäisi kyllä tyylikkääseen cruisingiin mennen tullen. Mutta tehot pitäisi kuristaa kilowattiin.

Että jaksaakin Lemmy huutaa korvaan lujaa. Vanha mies.

jussi:
Juupe pika-analyysi kuulostaa oikeanlaiselta, ainakaan en ite pysty parempaan yhteenvetoon. Muutoksia varmaan tulee, mutta tuo "raju nousu" on ehkä hiukan kova yleistys. Olisi mielenkiintoista tietää mihin se perustuu. Vaikka ihan siltäkin varalta, että olisi edes osittain oikeassa. Joskus aikaisemmin, kun pyörien vakuutuksia rukattiin, niin muistaakseni melko pitävästi todistettiin korkeilla pyörävakuutuksilla kompensoitavan muita vakuutusmuotoja. Eikä päinvastoin.

Ei 15 kmh riitä jos Lemmy huutaa korvaan. Lujempaa on mentävä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu