oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
24 Heinäkuu 2024, 02:59:38 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Etsitkö wanhoja artikkeleita ja juttuja? Ne löytyvät osoitteesta [url]http://www.mmaf.fi/arkisto2006.html [/url]
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Helsinki Bike Show keräsi rakentelijat Kaivariin  (Luettu 19415 kertaa)
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« : 16 Kesäkuu 2008, 11:55:46 »

Järjestyksessään viides Helsinki Bike Show keräsi Kaivarin rantaan 102 rakennettua ja muunneltua moottoripyörää. Tämä on jo merkittävä määrä yksilöllisiä ja suurella vaivalla rakennettuja moottoripyöriä. Näyttelypyöriä oli ajettu paikalle myös pidemmältä - eikä turhaan, palkintoja meni muun muassa Ouluun, Mänttään ja Jyväskylään. Kaikki pokaalit jäivät sentään vielä kotimaahan.

Valitettavasti pilvipoutainen, mutta viileähkö sää karsi tavallisen kansan osallistumista. Onneksi tämä ei vaikuttanut motoristien aktiivisuuteen, kävijöitä oli paikalla välillä aivan tungokseksi asti. Vierailijoiden parkkipaikalta saattoi bongata vakiopelien lisäksi mitä erilaisempaa kalustoa, muun muassa Hot-Rod autoja.

Suomalaisten kyläseppien käsityöperinne elää moottoripyörien rakentelutalleissa vahvana. Myös nuoriso on innostunut rakentamisesta. Näyttelyssä palkittiin nuori rakentaja, joka oli kurvaillut paikalle komeasti itse muunnellulla pyörällänsä, harjoituskolmio vielä perässä kiinni!

MMAF:n tavoitteena on tuoda rakenteluharrastusta esille. Päämedioissa MMAF:n tavoitteet ja tämä tilaisuus olikin hyvin huomioitu. Monet paikalle tulleet kaupunkilaiset kertoivat kuulleensa tapahtumasta juuri TV:n tai lehden ennakkouutisten kautta.

Poliisi tarkasti näyttelyyn tulijat

Aamupäivällä viidakkorumpu kertoi poliisin tekemästä liikennevalvonnasta, jossa tarkastettiin kaikki paikalle saapuvat pyörät, paperit ja kuskit. Tämän kuultuaan eräs näyttelypyöriä ihastellut katsastusmies naureskeli, että 'MMAF järjesti (poliisin kanssa) taas vapaaehtoisen vuosikatsastuksen, höhö höö!'. Tämähän ei toki ole toiminnan tavoitteiden mukaista, MMAF haluaa auttaa harrastajia pykäläviidakossa positiivisessa hengessä kertomalla ja ohjaamalla. Sakkolappu ei motivoi korjaamaan ongelmia tässä positiivisessa hengessä, varsinkin jos on jo mielestään tehnyt parhaansa ongelmien välttämiseksi.

MMAF pyrkii pitämään poliisin kanssa palautepalaverin tapahtuman järjestelyjen tiimoilta. Haluaisimmekin kuulla harrastajilta, onko jollekulle koitunut ongelmia näissä poliisin katselmoinneissa. Myös aiheesta saadut sakot kiinnostavat, ne auttavat meitä seuraamaan kentän linjauksia (katso: MMAF kerää tietoa
rakentelun perusteella annetuista sakoista (4.6.2007)
).

HBS09 siintää jo suunnitelmissa...

Osallistujilta ja yleisöltä saadun palautteen valossa näyttely oli siis jälleen jymymenestys. Useampikin toivoi perinteen jatkuvan myös kesällä 2009. Onnistuneesta näyttelystä kuuluu kiitos tietenkin kaikille näytteilleasettajille ja vieraille, ilman pyöriä ja vieraita kun ei ole tapahtumaa. Aliens MC teki MMAF:lle kaiken raskaan työn ja he ansaitsevat myös erityisen suuren kiitoksen.

MMAF haluaa jatkossakin pitää tilaisuuden yleisölle vapaana, tämä toimintahan hän palvelee rakenteluharrastuksen edistämistä mitä parhaimmin. Osallistujille ja yleisölle ilmaiseen näyttelyyn päästään järkevällä kulurakenteella, kaupungin ja viranomaisten suosiollisella yhteistyöllä sekä suurella määrällä vapaaehtoistyötä. HBS09:stä kuulemme lisää varmasti syksymmällä, kunhan nyt tästä toivutaan...

Kuvat (c) 2008 TiMu ja Chrisse
HBS08 voittajat eli tuloslista

Street Fighter:
1. Janne Leiman - Jawa 500cc -652. Aki Manninen - Yamaha V-Max3. Teemu Möttö - Triumph Bonneville

Custom:
1. Upa - Harley-Davidson "The Puta Madre"2. Caro Kroger - Redneck Buell -013. Pewe - Harley-Davidson "Dead Man's Hand"

Classic Custom:
1. Jari & Anette - Harley-Davidson "Dozer" -562. Sami Lahtinen - Harley-Davidson FLH 3. Tomi Valasvuo - Harley-Davidson PanShovel -56

Chopper:
1. Janne - Harley-Davidson Chopper 20082. Iivo Invenius - Harley-Davidson "Purple Pain"3. Markku Ahonen - Harley-Davidson "Double Trouble"

Best Paint:

Pete - Harley-Davidson FatBoy
 
MMAF hallituksen valinta:

Janne Leiman - Jawa 500cc -65
 
H-D of Helsinki erikoispalkinto ansoituneelle rakentajalle:

Sami Lahtinen - Harley-Davidson FLH

Järjestäjän erikoispalkinto parhaalle polkupyörälle:

Jari Kantola - RAYO (salama espanjaksi)

Järjestäjän erikoispalkinto nuorelle rakentajalle:

Toni Laitinen - Honda CBR 125
 
People's choice:

Jari & Anette - Harley-Davidson "Dozer" -56

HBS08 kuva-albumeja netissä

« Viimeksi muokattu: 03 Heinäkuu 2008, 13:24:03 kirjoittanut Santtu » tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto