oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
18 Heinäkuu 2024, 09:12:00 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Tiedätkö milloin moottoripyörä pitäisi muutoskatsastaa? Katso tästä kattava artikkeli muutoskatsastamisesta
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Äänestys
Kysymys: Haluatko että HBS07 järjestetään? Voitko ottaa tilaisuuden vetovastuun?
HBS voi hyvin pitää välivuoden - 4 (21.1%)
HBS pitää järjestää ja aion tuoda pyöräni näytelyyn - 5 (26.3%)
HBS pitää järjestää ja voin hoitaa näyttelypäällikön hommat (toimitsijoita ja avustajia on ok) - 1 (5.3%)
HBS pitää järjestää ja voin hoitaa tiedottajan hommat - 0 (0%)
Toivoisin, että HBS järjestetään mutta en ole varma pääsenkö pyöräni kanssa paikalle / avuksi - 9 (47.4%)
Äänestäjiä yhteensä: 19

Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Helsinki Bike Show 2007 pidetään (oli: pitää mahdollisesti välivuoden)  (Luettu 26525 kertaa)
MMAF Puheenjohtaja
Uutislähteet
*****
Viestejä: 235


« : 30 Tammikuu 2007, 10:14:06 »

MMAF:n hallitus keskusteli kokouksessaan 24.1 ensi kesän Kaivarin ride-in -näyttelyn kohtalosta. Keskustelun tuloksena oli ehdotus jonka mukaan Helsinki Bike Show pitää tänä vuonna taukoa jos kentältä ei tule muuta palautetta sekä halukkaita projektin pyöritykseen. Tilaisuus voidaan siis järjestää jos sille löytyy sekä tilaus että tekijät.

Hallituksen resurssit on näillä näkymin pingotettu äärimmilleen jo olemassaolevien projektien vetämiseen. Tutkimus- ja tarkastustoiminta on tarkoitus saada kunnolla käyntiin. Tämän lisäksi viranomaisyhteistyö sekä aktiivinen näkyminen muissa tilaisuuksissa vie vähiä resursseja ja aikaa. Erityisesti siis vastuulliset järjestäjät ovat haussa, toimitsijoita päivän mittaiseen hommaan saataneen kyllä.

Kesäkuulle on jo luvassa useita rakennettujen pyörien tapahtumia, Norrtälje (2.6), Forssa (30.6) ja Joutsa (7.7). Hallitus aikookin ensi kesänä ehtiä näihin tapahtumiin. Tarkoitus on aktivoida MMAF:n toimintaa Kehä I:n ulkopuolella.

Jos vastasit ylläolevaan äänestykseen haluavasi näyttelypäällikön / tiedottajan hommiin ota yhteyttä suoraan Puheenjohtajaan.
« Viimeksi muokattu: 05 Helmikuu 2007, 15:24:25 kirjoittanut Santtu » tallennettu
Hemuli
Uutislähteet
*****
Viestejä: 896« Vastaus #1 : 30 Tammikuu 2007, 11:24:24 »

On ymmärrettävää että joka paikkaan ei vähillä resursseilla pysty venymään. Toisaalta olisi sääli katkaista hienosti alkanut traditio pääkaupunkiseudulla järjestettävästä puistonäyttelystä, johon Kaivopuisto on tarjonnut uskomattoman hienot puitteet.

Stadissa järjestettävän "ride-in" näyttelyn yhtenä ongelmana voidaan nähdä vähäinen osanotto muualta Suomesta. Tähän yhtenä suurena vaikuttavana tekijänä on kehäkolmosen eteläpuolen maine poliisivaltiona - mielikuva jota tuskin vähentää viime kesäinen voimannäyttö HBS:n sisääntuloväylillä. Ainakin ne ihmiset joiden kanssa viime kesänä ennen näyttelyä asiasta keskustelin, perustelivat poisjäämistään enimmäkseen sillä että ei maakunnissa hyväksyttyjä pyöriä voi tuoda ajamalla Helsingin ytimeen.

Toivottavasti rahkeita riittää show'n järjestämiseen tänäkin vuonna, itse ainakin tuon pyöräni sinne näytille. Nämä kevään suuret näyttelyt ovat niin aikaisin että monikaan ei vielä ole saanut projektejaan valmiiksi, HBS:n ajankohta on ollut siinä mielessä oikein sopiva.
« Viimeksi muokattu: 30 Tammikuu 2007, 12:14:09 kirjoittanut Hemuli » tallennettu
Tuusulan T-Bone
Uutislähteet
*****
Viestejä: 996« Vastaus #2 : 01 Helmikuu 2007, 09:25:45 »

Hyvä fiilishän tapahtumassa on molempina vuosina ollut. Oikeastaan ainoaksi puutteeksi olen Hemulin tavoin kokenut sen, että kehä III:n ulkopuolelta kalustoa tulee paikalle niukasti.

Missään tapauksessa asiasta ei voi syyttää harrastajia, tahto välttää joutumista tekemisiin polliisin kanssa on harvinaisen ymmärrettävä, kun rakennetuista prätkistä puhutaan.

En pidä edes mahdollisena, että poliisi ei ymmärtäisi, millaisen viestin toiminnallaan yhdistykselle ja harrastajakunnalle välittää. Ottaen huomioon kaiken sen hyvän, mitä harrastuksemme ihmisille tuottaa, en osaa sanoa poliisille muuta kuin että hävetkää.
tallennettu

MMAF Puheenjohtaja
Uutislähteet
*****
Viestejä: 235


« Vastaus #3 : 03 Helmikuu 2007, 10:35:44 »

Näyttelyllle on löydetty tekijät. Palaamma piakkoin asiaan päivämäärän kanssa.
tallennettu
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« Vastaus #4 : 25 Helmikuu 2007, 11:31:13 »

Tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna kesäkuun alkupuolella. Paikaksi on kaavailtu samaa kuin edellisvuosina: Merisataman ranta Kaivopuiston kupeessa.  Tarkempi päivämäärä selvinnee hiihtolomien loputtua, kun lupa-asiat on saatu kuntoon kaupungin kanssa.

Näyttelyä uhkasi välivuosi, mutta onneksi järjestelyvastuuseen löytyi innokasta väkeä: tapahtuman järjestelyistä vastaa MMAFin hallituksen kanssa Aliens MC:n väki. Tiedotusta ja markkinointia operoidaan VooDoo Metal Finlandin pajalta.

Tärkein tuki MMAFin toiminnalle tulee kuitenkin kentältä: kaikilta niiltä, jotka tulevat paikalle ja tuovat pyöränsä näyttelyyn. Kilpailusarjoja tämän vuoden näyttelyssä ovat: chopper, streetfighter, caferacer, people’s choice, jury’s choice ja best paint. Toivomme runsasta osanottoa kaikkiin sarjoihin. Vaadimme oikeutta teille! Ja toivottavasti kaikki moottoripyöriä kustomoivat yksityiset, yritykset ja yleisö yhtyvät vaatimukseemme saapumalla ensi kesäkuussa Helsinki Bike Show –tapahtumaan.

Edit 30.3.2007: Julisteen kuva lisätty tähän sekä uusi ketju tapahtuman viralliselle tiedotukselle: http://www.mmaf.fi/forum/index.php?topic=113
« Viimeksi muokattu: 31 Maaliskuu 2007, 08:27:11 kirjoittanut Santtu » tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Pete
Newbie
*
Viestejä: 9« Vastaus #5 : 25 Helmikuu 2007, 19:37:54 »

Hienoa että Alien MC ja VooDoo Metal voivat auttaa järjestelyissä!

Olin itse 2006 paikalla. Katseltavaa ritti useaksi tunniksi ja ajantaju katosi +30 asteen helteessä auringin grillatessa päänuppia. Silloin showssa oli 68 pyörää, tilaa olisi ollut noin 120 pyörälle (jäsenkirje tammikuu 2006). Toivottavasti tänävuonna kilpailuun osallistuu vielä enemmän pyöriä.

Mihin katosi Custom-luokka, joka oli kahtena edellisenä vuotena? Toivottavasti Santtu vain unohti sen listasta. Mielestäni sitä tarvitaan. Pelkkä Chopper(pitkäkeula)-luokka ei riitä V-2:sille. V-2:set varmasti dominoivat Chopper-luokkaa, mutta toivottavasti myös rivi- ja single-choppereilla osallistutaan runsaasti.

Caferacer-luokka piti välivuoden ja tuli takaisin. Nyt vain mainosta britti-cafe motoristeille, että saadaan runsas brittikalusto näyttelyyn. Totuushan on että hienoimmat Caferacerit on britti-tvinejä.

Toivottavasti pääsen paikalle tänäkin vuonna ja osanotto näyttelyyn on jälleen runsasta.

Helsinki Bike show 2005
http://www.mmaf.fi/arkisto2005-HBS.html

Helsinki Bike show 2006
http://www.mmaf.fi/arkisto2006.html#9970
tallennettu

MMAF:n jäsen vuodesta 2005
Juupe
Uutislähteet
*****
Viestejä: 185


« Vastaus #6 : 26 Helmikuu 2007, 21:30:20 »

Joo, ei vain auteta, vaan käytännössä järjestetään (Aliens MC) yhteistyössä MMAF ja VDM. Kyseessä on kuitenkin MMAF-tapahtuma edelleen, talkoissa ollaan.

Kyllä on myös luokka custom, Santun listaaman lisäksi.

Tarkempaa dataa ja toitotusta isompaan ääneen jahka kaupunki saa tantereen tilanteesta tykönään selon (toivottavasti hyvin pian) ja sitä myöten voimme vahvistaa päivämäärän ja aloittaa tiedotuksen.

Juupe

Miten täältä voi kirjautua ulos? Pitäisi mennä nukkumaan, en halua viettää yötäni tässä boksissa, happi loppuu...eikun tuolla näkyy nappula, ryömin sitä kohti...
« Viimeksi muokattu: 26 Helmikuu 2007, 23:08:47 kirjoittanut Juupe » tallennettu
Juupe
Uutislähteet
*****
Viestejä: 185


« Vastaus #7 : 02 Huhtikuu 2007, 19:51:27 »

Hojo,

Kaupungin lupaprosessi oli pitkällinen, mutta joka vaiheessa myötätuulinen, ja the show can go on.

Olette tervetulleet ajamaan rakennellut pyöränne tantereelle kuin myös tervetulleet ällistelemään muiden rakennelmia lauantaina 16.6. Paikkana vanha hyvä Merisatamanranta. Näyttelypyöriä otetaan vastaan noin klo 9.30 alkaen, mutta tuo pyöräsi jos suinkin mahdollista ennen klo 11.00. Lievä myöhästyminen ei kuitenkaan sulje sinua pois. Tärkeintä on saada NÄYTILLE REILUSTI MP-RAKENTELUN RIEMUA!

Palkintojen jako alkaa klo 15.30.Yhteistyötahojemme myötämielisyyden ansiosta saattanemme helliä sarjojen palkinnonsaajia pystin lisäksi ojentamalla heille mammonaa vähintään yhteen kainaloon, ellei jopa molempiin.

Huomatkaa, että päivän vaihdos aiempien kertojen sunnuntailta nyt lauantaille sallii ostosretkeilyn kuin myös show'n jälkeisen kyläilyn & virkistäytymisen esimerkiksi pitäjän talleilla.

Eli reteesti tonteille lauantaina 16.6., hyvä asian puolesta! Itse tapahtumassa päivystävät tietenkin MMAF:n aktiivit, ja nyt kun heidät on vapautettu lippusiiman venytyksestä ja vastaavista välttämättömyyksistä, niin aikaa jutella harrastajakunnan kanssa lienee hyvin.

Yhteydenotot joko MMAF:n vastuullisille (tiedot jossain täällä sivuston viidakossa) tai: hbs(ät)mmaf.fi Juttelemassa voi käydä myös esimerkiksi FHRA-näyttelyssä MMAF:n ständillä.

HBS-juliste on postitettu jäsenistölle, laittakaa esille tai ojentakaa eteenpäin, kiitos!

Juupe
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto