oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
24 Heinäkuu 2024, 01:26:15 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Haluatko sinä, kerhosi tai yrityksesi tukea MMAF:n toimintaa? Liity MMAF:n kannatusjäseneksi
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • FEMA:n kokous Suomessa: 05 Kesäkuu 2009 - 06 Kesäkuu 2009
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: FEMA:n kokous Suomessa 5-6.6.2009  (Luettu 11777 kertaa)
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« : 17 Kesäkuu 2008, 08:58:26 »

FEMAn kokous Suomeen kesällä 2009

SMOTO järjestää Federation of European Motorcyclists Associations (FEMA) hallituksen ja komitean kokouksen Suomessa kesäkuussa 2009. FEMA:n kokoukset pidetään pääsääntöisesti Brysselissä, mutta yksi vuoden kokouksista järjestetään yleensä jossain muualla. SMOTO on kutsunut FEMA:n kokoustamaan Suomeen 5-6.6.2009. Kokouspaikka on Vääksy.

Yksi edunvalvonnan toimintaedellytyksistä on verkostoituminen kansallisella ja koko Euroopan tasolla. Asian pitäisi olla erityisen lähellä moottoripyörien muuntelua ja rakentelua harrastavien sydäntä, viime vuosinahan on muuntelua pyritty rajoittamaan ja hankaloittamaan milloin milläkin verukkeella.

MMAF ei rakentajien edunvalvojana yksin saa esim. eduskunnan ja ministeriöiden ovia auki. Siihen tarvitaan kaikkien suomalaisten tai jopa kaikkien Euroopan motoristien paino. Tämän me saamme Suomen Motoristien (SMOTO) kautta. SMOTOhan on suomalaisten moottoripyöräkerhojen yhteenliittymä, jonka tarkoituksena on valvoa suomalaisen motoristin etua. SMOTOon kuuluu yli 90 jäsenkerhon kautta yli 20 000 suomalaista motoristia.

Merkittävä osa harrastukseemme vaikuttavasta lainsäädännöstä tehdään nykyisin Brysselissä. Euroopan tasolla FEMA (Federation of European Motorcyclists Association, siis kansallisten kattojärjestöjen kattojärjestö) tarjoaa meille vaikutuskanavat suoraan direktiivien valmisteluun.

Yksittäinen harrastaja voi tukea FEMA:n ja SMOTO:n toimintaa kuulumalla SMOTO:n jäsenkerhoon, esimerkiksi juuri MMAF:iin. Tämän lisäksi SMOTO tarjoaa yksityishenkilöille support-jäsenyyttä jonka vuosimaksu on 33,- euroa.

Lisätietoa: http://www.smoto.fi/ ja http://www.fema.ridersrights.org/
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« Vastaus #1 : 29 Toukokuu 2009, 12:33:11 »

Lainaus käyttäjältä: SMOTOn tiedote
SMOTO isäntänä: Motoristien edunvalvojat Euroopasta Vääksyyn 5. - 6. kesäkuuta

Motoristien edunvalvojat eri puolilta Eurooppaa kokoontuvat kesäkuun  alussa Päijät-Hämeen maisemissa. Suomen Motoristit ry (SMOTO) isännöi  Eurooppalaisten motoristiorganisaatioiden kattojärjestön Federation of  European Motorcyclists? Associationsin (FEMA) kevätkokousta Vääksyssä  5. ja 6. kesäkuuta.

Perjantaina 5. kesäkuuta kokoontuu FEMAn hallitus ja lauantaina 6.  kesäkuuta järjestetään FEMAn komitean kokous. Osallistujia kokoukseen  saapuu Englannista, Espanjasta, Saksasta, Sveitsistä ja Hollannista  sekä Pohjoismaista. Pohjoismainen edustus on laaja,  motoristijärjestöistä kokoukseen saapuvat edustajat niin Ruotsista,  Tanskasta kuin Norjastakin. Suomesta kokoukseen osallistuvat SMOTOn ja  Moottoripyöräkerho 69:n edustajat.

Kokouksessa on esillä mm. suhtautuminen moottoripyörien pakollisiin määräaikaiskatsastuksiin, sillä aihe on noussut viime aikoina Euroopan  tasolla vahvasti esiin. Tätä motoristien turhaksi katsomaa  määräaikaiskatsastuspakkoa moottoripyörille ajaa vahvasti ainakin  moottoripyörävalmistajien kansainvälinen järjestö ASEM.

Kokous on tärkeä myös FEMAn tulevaisuudelle, sillä kokouksessa  käsitellään sääntömuutosta, joka vaikuttaa järjestön organisaatioon sekä hallituskokoonpanoon.

FEMA on motoristien edunvalvontajärjestö Euroopan tasolla. Sen  tavoitteen on vaikuttaa moottoripyöräilyä koskevaan EU-lainsäädäntöön  ja sidosryhmiin moottoripyöräilyharrastusta edistävästi. FEMAan kuuluu  24 motoristiorganisaatiota 19 maasta.

Myös MMAF on paikalla tilaisuudessa

Myös MMAF on paikalla tässä kokouksessa. MMAF on viime vuodet hoitanut SMOTOn vero- ja ajoneuvorakenneprojektin tehtäviä (tämä järjestely on helpottanut aktiiveja jotka käytännössä ovat samoja henkilöitä sekä MMAF:n hallituksessa että SMOTO:n veroprojektissa). Tulemme esittämään MMAF:n toiminnan kannalta oleellista viranomaisyhteistyötä sekä viime aikkojen merkittävimpiä hankkeita.

Onko sinulla jokin aihe / ongelma jonka haluaisit nostaa Euroopan kattojärjestön tietoon? Ota yhteyttä.
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto