oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
22 Tammikuu 2020, 11:06:13 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Etsitkö wanhoja artikkeleita ja juttuja? Ne löytyvät osoitteesta [url]http://www.mmaf.fi/arkisto2006.html [/url]
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Ajokoulutusta Ahvenistolla: 05 Kesäkuu 2010
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Ajokoulutusta kannatus- ja henkilöjäsenille  (Luettu 4391 kertaa)
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« : 19 Helmikuu 2010, 11:50:12 »

SMOTO järjestää viimevuotiseen tapaan ajokoulutuspäivän henkilö- ja kannatusjäsenilleen 5.6.2010 Ahveniston moottoriradalla.  Kurssipäivän vetävät Hämeenlinnan Moottoripyöräilijöiden kouluttajat. Mukaan mahtuu maksimissaan 25 henkeä. Päivän hinta on 50,- € / osallistuja. Sitovat ilmoittautumiset 10.5. mennessä:  sirpa.heiskanen(at)smoto.fi

Ajokauden alkaessa omia talvipakkasissa ehkä pahastikin kangistuneita ajotaitojaan voi kohentaa myös kerhojen järjestämillä EAK- tai ruosteenpoistokursseilla. Tietoja kursseista saa kerhoilta.  
Liikenneturva on myös koonnut tietoja eri tahojen järjestämistä kursseista ja ilmoittanut julkaisevansa tiedot sivuillaan.

Koulutusta myös kouluttajille

Kerhojen EAK-kouluttajien kannattaa seurata postiaan, sillä Liikenneturvan aluetoimistot järjestävät maaliskuussa perehdyttämistilaisuuksia uudesta koulutusaineistostaan. Tilaisuudet: 1.3. Rovaniemi, 2.3. Oulu, 3.3. Kuopio, 4.3. Helsinki, 8.3. Turku, 9.3. Tampere, 10.3. Lahti, 11.3. Mikkeli, 15.3. Kouvola, 16.3. Jyväskylä, 17.3. Vaasa. Jos kerhosi kouluttaja ei vielä ole saanut tietoa tilaisuudesta Liikenneturvalta, kannattaa olla itse yhteydessä suoraan Liiikenneturvaan.

Liikenneturva järjestää seuraavan kouluttajakurssin kerhokouluttajille 16. - 20. toukokuuta Joutsassa. Ilmoittautumiset http://www.liikenneturva.fi/

SMOTOlta koulutusta kerhokouluttajille

Kerhoilta tulleiden toiveiden pohjalta SMOTO kehittelee myös omaa ruostetta poistavaa koulutusta kerhojen kouluttajille jatkokoulutukseksi. Lisätietoja koulutuksesta lähetetään kerhoille, kunhan järjestelyt ja käytännön kuviot varmistuvat.

Mp-onnettomuuksien uutisointi herätti keskustelua

SMOTOn hallituksen kokouspäivänä 14.2 sai valitettavan paljon mediassa huomiota tilastotieto, jonka mukaan motoristien kuolonkolarit ovat lisääntyneet huolestuttavan paljon kymmenessä vuodessa. Julkisuudessa paljon toistetussa tekstissä unohdettiin se, että samaan aikaan myös mp-kanta on moninkertaistunut ja se, että 2009 mp-onnettomuuksissa kuoli kuusi henkeä vähemmän kuin vuonna 2008. Tilastoja voi lukea monella tapaa.

Laajaa näkyvyyttä saanut näkökulma keskustelutti hallitusta kokouksessa paljonkin. Vastaavantyyppinen tilastojen tarkoitushakuinen käyttö on uhka koko harrastukselle. Tämäntyyppisissä uutisissa  motoristit valitettavan usein saavat vain vastuuttoman ja muille vaarallisen tienkäyttäjän roolin.
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto