oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
24 Heinäkuu 2024, 01:28:01 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Etsitkö wanhoja artikkeleita ja juttuja? Ne löytyvät osoitteesta [url]http://www.mmaf.fi/arkisto2006.html [/url]
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Helsinki Bike Show '10 satoi ja paistoi  (Luettu 27662 kertaa)
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« : 13 Kesäkuu 2010, 09:54:02 »

Lauantaina 12.6.2010 järjestetty Helsinki Bike Show '10 alkoi tihkusateisissa merkeissä. Vielä 10 min ennen näyttelyn avaamista pyöriä oli paikalla uhkaavan vähän. Onneksi pyöriä ajoi portista sisään vielä viime minuuteilla niin, että saimme aikaiseksi kunnollisen näyttelyn yli 60 pyörän voimin. Chopperluokassa oli jopa tungosta, sensijaan figteriin saatiin vain viisi osanottajaa. Kaikenkaikkiaan näyttelytyöriä oli murto-osa viime vuosien HBS:iin verrattuna mutta aamun sateelle ei voinut mitään.


Yleisömäärissä mitattuna HBS10 oli kaikkien aikojen menestys. Rautatientorin keskeinen paikka yhdistettynä Helsinki Päivän muihin rientoihin takasi huomion ja jatkuvan yleisövirran. Myös keli parani näyttelyn loppua kohti niin, että palkinnot jaettiin porottavassa auringonpaisteessa!

Kansainvälistä menoa

Iloisena lisänä näyttelyssä nähtiin Unkarilainen sekä pitkälti toistakymmentä Ruotsalaista näyttelypyörää. Unkarista Ukrainan, Venäjän ja Latvian läpi jäykkäperä rautapäällä (!!!) ajellut Roland ei tullut paikalle turhaan vaan pokkasi Classic Custom -luokan kolmospytyn sekä erikoismaininnan pitkänmatkan osallistumisesta. HBS:n sideshow fillarinäyttelyssä oli lisäksi lukuisa joukko venäläisiä rakennettuja polkupyöriä.

Voittajat ja palkitut

Voittajat valittiin kustakin kilpailuluokasta - Street Fighter, Custom, Classic Custom, Chopper ja Best Paint - näytteilleasettajien keskinäisellä äänestyksellä. Tämän lisäksi yleisö äänesti omaa suosikkiaan ja MMAF:n hallitus valitsi tuomariston ominaisuudessa oman voittajan. Kussakin luokassa palkintojen yhteenlaskettu arvo oli vähintään 1000,- euroa.

Street Fighter I - Suzuki Hayabusa, Jari Järvenpää. Palkinnot: Prätkäpaja renkaat, MS Street Art, CCE, Motonet, Redline, Sika, S&N ja Tatuointilehti.


Street Fighter II - Norton Dunstall, Timo Lumme. Palkinnot: Leather Heaven, Superbikers, CCE, Sika ja S&N.


Street Fighter III - Yamaha FZR, Terhi Huuskonen. Palkinnot: Motonet, Superbikers, CCE, Sika ja S&N.


Classic Custom I - Harley-Davidson WLA, Timo Nykänen. Palkinnot: Hoghaus, Otherside Tattoo, Spok Motor, Redline, CCE Sika, S&N ja Tatuointilehti. Pyörä voitti myös yleisöäänestyksen People's Choice, palkinnot: Hoghaus, CCE, Ara's Bike, Redline, S&N, Sika ja Tatuointilehti.


Classic Custom II - Harley-Davidson Shovel, Jakke. Palkinnot: H-Sunrise, TMG, Redline, CCE, Sika ja S&N.

Classic Custom III - Harley-Davidson Ironhead - Roland Obsuszt. Palkinnot: Riverside Cycles, Redline, Superbikers, CCE, Sika ja S&N.


Custom I - Harley-Davidson Sporster, Samuel Heikkinen (kiitokset Lunkalle pyörän tuomisesta lavalle). Palkinnot: Hoghaus, Otherside Tattoo, A-Moottori, Redline, CCE, Sika, S&N, Tatuointilehti.


Custom II - Southern Belle, Dag. Palkinnot: Jep Jep, Mr Moore, TMG, CCE, Redline, Sika ja S&N.


Custom III - De Puta Madre, Uba. Palkinnot: Hotbike, TMG, CCE, Redline, Sika, S&N.


Chopper I - Harley-Davidson Panhead, Minna. Palkinnot: Hoghaus, CCE, Otherside Tattoo, Redline, Sika, S&N ja Tatuiointilehti. Pyörä voitti myös tuomariston valinnan.


Chopper II - Chopper, Kaivola. Palkinnot: V-Twin City, CCE, Redline, Sika, C&N.


Chopper III - Von Boss, Jokke. Palkinnot: Jep Jep, TMG, CCE, Redline, Sika ja S&N.


Best Paint - Harley-Davidson 'Rose', Katja Grön. Palkinnot: Decoväri, Motoparts, CCE, Redline, Sika, S&N ja Tatuointilehti.


Kuva- ja videolinkkejä muualla netissä

Kuva- ja videolinkkejä voisi lisätä tähän ketjuun, laittakaa tuleen sitä mukaan kun lataatte tai törmäätte niihin. Tässä muutamia kuvia:
« Viimeksi muokattu: 15 Kesäkuu 2010, 13:52:10 kirjoittanut Hemuli » tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« Vastaus #1 : 13 Kesäkuu 2010, 13:33:30 »

Juutuubi:
Helsinki Day 2010 Bike Show
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Hemuli
Uutislähteet
*****
Viestejä: 896« Vastaus #2 : 13 Kesäkuu 2010, 21:17:00 »

Tuossa jokunen räpsy näyttelystä sekä sen jälkeen kun saatoimme unkarinpojan matkalle kohti pohjoista: HBS2010
tallennettu
Hemuli
Uutislähteet
*****
Viestejä: 896« Vastaus #3 : 15 Kesäkuu 2010, 08:43:38 »

Alkaa olo vähän tasaantumaan lauantain bileiden jälkeen niin voisin sanoa pari sanaa näyttelypäällikön ominaisuudessa. Oli todella hienoa nähdä kuinka saumattomasti näyttelyn henkilökunta hommansa hoiti, niin oman kerhon väki kuin muut vapaaehtoiset. Itselleni ei jäänyt juuri muuta tekemistä kuin kiertää aluetta ja varmistaa että kaikki viihtyivät. Suuri kiitos kaikille teille, jotka olitte tekemässä tämän vuoden näyttelyä.

Kenties lauantain hienoin hetki koettiin, kun Plebs Mc Stockholm ajoi paikalle kymmenen chopperin voimin ja parkkeerasi pyöränsä näyttelyalueelle. Ulkomaanvieraat myös viihtyivät hyvin, varsinkin näytteilleasettajille tarjottu ateria kirvoitti ylistyslauseita. Eikä ukot kovin hapanta naamaa näyttäneet illallakaan kun kokoonnuimme virvoitusjuomien ääreen juhlistamaan hyvin onnistunutta päivää.

Ulkoilmanäyttelyn onnistuminen on hyvin pitkälle kiinni vallitsevasta säätilasta ja sille emme voi valitettavasti mitään. Kuitenkin huolimatta aamun happirikkaasta ilmasta tontille saapui varsin kunnioitettava määrä pyöriä. Toki jäimme aurinkoisten näyttelypäivien huippuluvuista mutta kyllä näilläkin saatiin kelpo näyttely aikaiseksi. Ja kun pitää mielessä tavoitteemme tuoda pyöränrakentelua lähemmäs kadunmiestä niin varsinaisen näyttelyalueen lisäksi ihmisillä riitti hämmästeltävää yleisöparkinkin puolella. Ainoa pettymys oli fighterpuolen pyörien vähyys, liekö niissä käytetty vesiliukoista maalia Iskee silmää... Aikaisempina vuosina tarjottu syy Bomber-weekendin päällekkäisyydestä ei ainakaan tänä vuonna ollut syynä muoviluotien joukkoboikottiin. Todella harmillinen tilanne, koska tarkoituksemme on olla koko moottoripyörärakentelukentän äänitorvi emmekä haluaisi sulkea yhtä genreä näyttelyn ulkopuolelle vähäisen osanoton takia.

Huomisessa MMAF hallituksen kokouksessa lyötäneen lukkoon ensi vuoden näyttelyn päivämäärä - paikka on tässä vaiheessa vielä arvoitus sillä Kaivopuisto on näillä näkymin remontissa vielä silloinkin. Henkilökohtaisesti haluaisin viedä tapahtuman takaisin puistoympäristöön vaikka Rautatientori oli näkyvyyden kannalta paras mahdollinen paikka. Jotain siitä kuitenkin puuttui fiiliksen kannalta. Mutta eiköhän tämänkin asian suhteen olla viisaampia vielä tämän vuoden puolella.

Lopuksi suuri kiitos sponsoreillemme, ilman teitä tällaisen näyttelyn järjestäminen pienen yhdistyksen budjetilla olisi mahdotonta. On ollut todella ilo työskennellä kanssanne, se antaumus millä jokainen teistä on mukaan lähtenyt on todella lämmittänyt sydäntä.* Sponsori1.jpg (45.86 kilotavua, 917x487 - tarkasteltu 4466 kertaa.)

* Sponsori2.jpg (41.72 kilotavua, 700x489 - tarkasteltu 4655 kertaa.)
tallennettu
TheTintti
Newbie
*
Viestejä: 3


« Vastaus #4 : 16 Kesäkuu 2010, 08:33:43 »

Pari kuvaa http://studiogemma.wordpress.com/2010/06/13/mmaf-nayttely-2010-helsinki/
tallennettu
Tippala
Jr. Member
**
Viestejä: 18« Vastaus #5 : 01 Elokuu 2010, 02:45:51 »

Lapin mies kiittää kuvista ja vireoista ja laitoin videonki fb:n kautta kavereille. Ok?
-J
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto