oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
24 Tammikuu 2020, 19:44:19 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Rakenteluun liittyviä tapahtumia löydät kalenterista.
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: LVM:lle ja kansliapäällikkö Pursiaiselle eurooppalainen älyliikennepalkinto  (Luettu 3865 kertaa)
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« : 17 Lokakuu 2010, 12:43:03 »

Liikenne- ja viestintäministeriö ja sen kansliapäällikkö Harri Pursiainen on palkittu eSafety Forumin vuoden älyliikenne-palkinnolla.

Palkinnon myöntämisen perusteluina oli Harri Pursiaisen selvitysmiehenä tekemä maailman ensimmäinen kansallinen älyliikenteen strategia. Myös LVM:n ja Suomen aktiivinen panos älykkäiden liikennejärjestelmien kehittämisessä ja viranomaisyhteistyössä olivat palkinnon myöntämisen yhtenä syynä.

Valtioneuvosto teki huhtikuussa periaatepäätöksen älyliikenteen strategiasta. Siinä esille tuotu uusi liikennepoliittinen ajattelu ja sitä kautta älyliikenteen nostaminen liikennepolitiikan keskiöön ovat palkinnon myöntämisen taustalla. Suomi on myös ollut aktiivisesti kehittämässä älykkäitä liikennejärjestelmiä, kuten esimerkiksi automaattista hätäpuhelua eli eCall-järjestelmää.

Liikenne- ja viestintäministeriö ja kansliapäällikkö Harri Pursiainen palkittiin Brysselissä pidetyssä tieliikenteen e-turvallisuusfoorumissa 13. lokakuuta.

- Älyliikenteen merkitys eurooppalaisessa liikennepolitiikassa korostuu vahvasti lähivuosina. On ilahduttavaa ja rohkaisevaa, että Suomi palkitaan tulevaisuuteen katsovasta työstään, liikenne- ja viestintäministeriön kansliapäällikkö Harri Pursiainen toteaa.

Kilpailun toisen eli teknologiasarjan voitti tänä vuonna autonavigointijärjestelmiä valmistava Tom Tom.

Palkinnot jaetaan nyt neljännen kerran. Aiemmin politiikkasarjan ovat mm. voittaneet Saksan liikenneministeriö ja Ruotsin Tielaitos.

eSafety Forumin järjestää ERTICO, joka on älyliikenteen yksityisten ja julkisen toimijoiden yhteistyöelin. Sen ovat perustaneet Euroopan unionin komissio, jäsenmaiden liikenneministeriöt ja eurooppalaiset alan yritykset. ERTICO:n tehtävänä on toimia linkkinä alan teollisuuden, infrastruktuurioperaattoreiden, liikenteen käyttäjien ja kansallisten älyliikennettä koordinoivien toimijoiden kesken.

Taustaa:
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto