oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
19 Tammikuu 2020, 13:05:32 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Etsitkö wanhoja artikkeleita ja juttuja? Ne löytyvät osoitteesta [url]http://www.mmaf.fi/arkisto2006.html [/url]
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Vuosikokous valitsi uuden hallituksen, jäsenmaksuihin ei muutoksia  (Luettu 5185 kertaa)
MMAF Puheenjohtaja
Uutislähteet
*****
Viestejä: 216


« : 06 Helmikuu 2012, 08:54:14 »

MMAF:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauanaina 4.2.2012. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat. Kokouksen jälkeen keskusteltiin edunvalvonnan tilasta ja uusimmista uutisista.

Kokous myönsi vuoden 2011 hallitukselle vastuuvapauden. Myös vuoden 2012 toimintasuunnitelma ja budjetti hyväksyttiin sellaisenaan. Jäsenmaksu on siis 20,- euroa sekä yritysten ja kerhojen jäsenmaksu vähintään 100,- euroa vuodessa. Liittymismaksua ei peritä.

Tässä yhteydessä keskusteltiin myös mahdollisista yksittäishyväksyntiin liittyvistä lakihankkeista ja niihin liittyvien töiden rahoittamisesta. Hankkeisiin ei vielä tässä vaiheessa voi budjetissa varautua. Asiat voivat kuitenkin toisinaan edetä nopeasti, mikäli näin kävisi tulee hallituksen kutsua kokoon ylimäärinen vuosikokous.

Kokouksen päätöksen mukaan yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Juha Vengasaho. Hallituksessa jatkavat Samuel Heikkinen, Anssi Juvonen ja Petri Suuronen. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Otso Orkoneva, Jani Immonen, Sakari Mäkinen, Jarmo Kukkonen sekä Mika Säippä.

Hallituksen kokoonpano on MMAF:lle sikäli historiallinen, että ensimmäistä kertaa ns. bommitusskenen edustajia on hallituksessa enemmistö perinteisemmän V2-putkirunko-rakentelijoiden sijaan. Oli myös ilo huomata, miten hallituksen jäsenten keski-ikä putosi toistakymmentä vuotta.MMAF:n hallitus 2012 vasemmalta oikealle: Mika Säippä, Jarmo Kukkonen, Samuel Heikkinen, Anssi Juvonen, Juha Vengasaho,  Jani Immonen, Otso Orkoneva ja Sakari Mäkinen. Kuvasta puuttuu Petri Suuronen.tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto