oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
18 Heinäkuu 2024, 06:09:53 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Etsitkö wanhoja artikkeleita ja juttuja? Ne löytyvät osoitteesta [url]http://www.mmaf.fi/arkisto2006.html [/url]
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Petrol Circus 2015  (Luettu 15392 kertaa)
Japi
Jr. Member
**
Viestejä: 21


« : 02 Lokakuu 2014, 13:49:17 »

Moi kaikille!

Seuraavan näyttelyn järjestelyt ovat olleet käynnissä jo hyvän tovin ja ajattelin laittaa tänne hieman tietoa tulevasta.

Ajankohta on sama tuttu tammi/helmikuun vaihde, näyttelyalue on myös ennallaan. Luokkia on myös tulevana vuonna neljä kappaletta. Joitakin uutoksia tulee kilpailun sisältöön, mm. palkitsemiseen. Yleisöäänestys on ohjelmassa jälleen ja yleisön suosikit julkaistaan sunnuntaina iltapäivällä.

Suurin muutos on lauantai-iltana tapahtuva palkintojenjako johon yleisöäänestys ei vaikuta. Messuilla on lauantaina klo 18 jälkeen parin tunnin jatkoaika jolloin muut hallit ovat kiinni ja Petrol Circus halleissa on ihan nimekästä livemusiikkia tarjolla. Ennen tätä lavalla palkitaan joka luokasta kolme pyörää/rakentajaa rahalla ja pokaaleilla. Ei siis lattiatasolta ja sunnuntaina kuten viime vuonna.

Palkintojenjakoperusteista haluaisinkin nyt kysyä rakentajilta että onko rakentajien kesken tehtävä äänestys hyvä ratkaisu vai tuomaristo vai näiden yhdistelmä? Kysyn tätä siksi että haluaisin oikeudenmukaisen palkitsemisen rakentajia kohtaan olkoonkin että näyttely on edelleen suunnattu yleisölle viihteeksi. Ja yleisö saa edelleen äänestää suosikkejaan.

Raha on ihan yhtä tiukassa kuin ennenkin, ainakin minulla, joten luovuutta pitää käyttää. Pyöriä on ilmoittautunut mukaan jo jonkin verran ja lisää otetaan vastaan, laita siis rohkeasti meiliä tulemaan petrol.circus@pp.inet.fi tai soittele 0405077097.
Majoituspaketit ovat myös työn alla, laitan niistä lisätietoa kun asia hieman etenee.

Näillä muutoksilla olen pyrkinyt kehittämään näyttelyä parempaan suuntaan ja näyttelyn tilaaja on myös sitoutunut tähän tavoitteeseen.


 
tallennettu
Hemuli
Uutislähteet
*****
Viestejä: 896« Vastaus #1 : 02 Lokakuu 2014, 14:33:49 »

Yritetään nyt tänä vuonna uudestaan, jos viimekertainen fiasko olisi opettanut jotain...

1. Pyöräluokat järkeviksi, ei niin että kaikki oikeasti rakennetut on yhdessä luokassa kilpailemassa samasta palkinnosta ja loput pystit jaetaan sitten mitä kummallisemmille laitteille jossain käsittämättömästi nimetyissä luokissa.
2. Yleisöäänestyksen onneksi unohditte, kai huomasitte itsekin mikä katastrofi se oli. People's choice pitää toki olla että yleisökin pääsee osallistumaan, mutta mitään tekemistä hienoimman pyörän valinnassa sillä ei ole.
3. Rakentajaäänestys toimii parhaiten pienemmissä, yksipäivisissä tapahtumissa. Tällaiseen suuren luokan gaalaan olisi hyvä saada muutamasta nimekkäästä rakentajasta tai alan ammattilaisesta koostuva tuomaristo joka valitsee voittajat.
tallennettu
Japi
Jr. Member
**
Viestejä: 21


« Vastaus #2 : 09 Lokakuu 2014, 19:41:07 »

Palkintosummat on saatu lyötyä lukkoon tulevaan koitokseen. Samoin palkintojen jakoperusteet alla tiivistettynä.

Näyttelyn rakennuskilpailun palkintopyörät valitsevat tänä vuonna rakentajat keskenään lippuäänestyksellä perjantaina ja lauantaina puolille päiville asti. Näyttelyn paras pyörä on luonnollisesti pyörä joka kerää määrällisesti eniten rakentajien ääniä. Tuomaristo valitsee yhden pyörän joka on Tuomariston valinta. Yleisö saa äänestää suosikkejaan sunnuntaina noin puolille päivin asti ja yleisön suosikki julkistetaan sunnuntaina iltapäivällä.

Joka luokan 1. 500€
Joka luokan 2. 300€
Joka luokan 3. 200€
Näyttelyn paras pyörä 1000€
Tuomariston valinta 500€
Yleisön valinta

Kaikki palkinnot sisältävät tietysti dedikoidun pokaalin sekä parhaalle pyörälle menevän kiertopalkinnon. Ja yleisöäänestyksen voittaja saa "pelkän" pokaalin.

Luokat ovat seuraavanlaiset:
Custom
Classic
Street
Open

Tiedän toki että luokkien pienestä lukumäärästä johtuen jää tarkkaan spesifikoidut luokkien nimet pois. Yleisöä silmälläpitäen ja monipuolisen rakentelun puolesta siis näin.
tallennettu
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431« Vastaus #3 : 10 Lokakuu 2014, 07:53:53 »

Luokat ovat seuraavanlaiset:
Custom
Classic
Street
Open
Mitä eroa on customilla ja classicilla? Kumpaan esim. Chopperit tai Bobberit menee?
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Japi
Jr. Member
**
Viestejä: 21


« Vastaus #4 : 11 Lokakuu 2014, 08:59:31 »

Chopperit menee Customiin, samoin Bobberit lähtökohtaisesti. Jokainen peli käsitellään tapauskohtaisesti ja myös rakentaja saa kertoa mihin luokkaan haluaisi pyöränsä näytille.
tallennettu
Tuusulan T-Bone
Uutislähteet
*****
Viestejä: 996« Vastaus #5 : 11 Lokakuu 2014, 20:24:21 »

Chopperit menee Customiin.

Virhe.
tallennettu

Japi
Jr. Member
**
Viestejä: 21


« Vastaus #6 : 11 Lokakuu 2014, 21:46:48 »

.....ja myös rakentaja saa kertoa mihin luokkaan haluaisi pyöränsä näytille. Jos haluat (tai kuka tahansa haluaa) nyt vaikka chopperin Classic-luokkaan perustellusti niin en näe siinä ongelmaa. Ja jos peli on kertakaikkisen hieno niin tuomaristo ja palkinnoista päättävät rakentajat varmasti rekisteröivät laadun, oli luokka mikä tahansa.
tallennettu
Hemuli
Uutislähteet
*****
Viestejä: 896« Vastaus #7 : 24 Lokakuu 2014, 14:54:51 »

.....ja myös rakentaja saa kertoa mihin luokkaan haluaisi pyöränsä näytille. Jos haluat (tai kuka tahansa haluaa) nyt vaikka chopperin Classic-luokkaan perustellusti niin en näe siinä ongelmaa. Ja jos peli on kertakaikkisen hieno niin tuomaristo ja palkinnoista päättävät rakentajat varmasti rekisteröivät laadun, oli luokka mikä tahansa.

Eli loppupelissä kukaan ei tiedä missä luokassa minkäkin pyörän pitäisi olla - kuten kävi edellisessä Petrol Circuksessa. Rakentajat taktikoivat ja sijoittelivat fillarinsa täysin summamutikassa eri luokkiin ihan sen mukaan minkä verran kussakin luokassa oli potentiaalisia kilpailijoita...
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto