oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
19 Heinäkuu 2024, 19:19:19 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Tunnetko valomääräykset? Lue juttu Moottoripyörän valaisimet ja niiden muuttaminen
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Uusi hallitus, jäsenmaksut ja muita vuosikokouksen päätöksiä  (Luettu 14141 kertaa)
MMAF Puheenjohtaja
Uutislähteet
*****
Viestejä: 235


« : 06 Helmikuu 2008, 14:51:13 »

Yhdistys sai 2.2.2008 pidetyssä vuosikokouksessa uuden hallituksen. Puheenjohtajaksi valittiin Santtu Ahonen. Santtu on vetänyt toimintaa jo useamman vuoden ja toivoo, että voisi siirtyä tästä pestistä eläkkeelle tämän kauden loppuessa.

Hallitukseen oli tulijoita enemmän kuin paikkoja oli tarjolla. Tämä on yhdistystoiminnassa iloinen uutinen ja terve merkki. Hallituksen jäseniksi valittiin Rami Yliniemi, Jupi Tanninen, Veli Koskivirta, Jukka Rissanen, Jussi Katajainen ja Samuel Heikkinen. Varajäseniksi valittiin Teemu Lindfors, Timo Hurri ja Timo Mäki.

Viime vuoden hallituksesta jäivät pois Jukka Räsänen, Hannu Virta ja Niclas Hallgren. MMAF kiittääkin tässä yhteydessä reserviin siirtyviä hallituksen jäseniä työpanoksesta.

Uuden hallituksen jäsenistä kaksi vaikuttaa Tampereen lähistöllä, loput asuvat pääkaupunkiseudulla. Hallitus tulee siis tänä vuonna kokoontuman pääkaupunkiseudun lisäksi useamman kerran Pirkanmaalla. Hallitus valitsee seuraavassa kokouksessa keskuudestaan varapuheenjohtajan sekä vahvistaa muiden toimihenkilöiden (sihteeri, jäsenkirjuri, rahastonhoitaja, näyttelypäälliköt) aseman. Vuosikokous evästi hallitusta valitsemaan sihteerikseen hallituksen ulkopuolelta Niclas Hallgrenin.

Jäsenmaksut ennallaan

Kokous myös antoi odotetusti vastuuvapauden edellisen kauden hallitukselle. Jäsenmaksun mahdollisesta korottamisesta puhuttiin, testaustoiminta tulee kuluttamaan pääomaa. Hallituksen toimintasuunnitelman mukaisesti testaustoiminnalle tulee rahoitus muuta kautta. Jäsenmaksun korottaminen saattaa puolestaan nostaa jäsenyyskynnystä mikä ei ole tavoitteena, päinvastoin. Jokaisen joka muuntelee moottoripyöräänsä pitäisi automaagisesti kuulua MMAF:n jäseneksi.

Kokous päätti siis pitää jäsenmaksut ennallaan. Henkilöjäsenten vuosimaksu on 20,- ja kannatusjäsenille vuosimaksu on vähintään 100,-. Kannatusjäsenyyteen kuuluu henkilöjäsenetujen lisäksi SUPPORT-taulu sekä linkki MMAF:n kotisivuilla.

Jäsenmaksut muodostavat merkittävän osan MMAF:n vuosittaisista tuloista ja niillä katetaan perustoiminnan kulut. Projektit ja hankkeet kuten esimerkiksi testaustoiminnan käynnistys tai Silver Bullet hankkivat oman rahoituksensa erikseen joko sponsoreiden tai kannatusmaksujen kautta.

Seuraavan jäsenkirjeen aikataulu

Tämän vuoden jäsenmaksulappu tulee seuraavan jäsenkirjeen mukana, pääsemme kirjoittamaan sitä nyt kuin vuosikokous on pidetty ja jäsenmaksut päätetty. Hallitus pitää palaveria keskiviikkona 13.2 ja alustavan ajatuksen mukaan kirjeet (ja maksulaput) yritetään saada perille jo helmikuun kuluessa.

Aikatauluihin vaikuttaa myös HBS-juliste joka odottaa kaupungilta mm. päivämäärän ja paikan lopullista vahvistusta. Jos homma venyy teemme tätä uuden kirjeen mieluummin kuin venytämme tämän vuoden ensimmäisen kirjeen lähtöä.
« Viimeksi muokattu: 06 Helmikuu 2008, 14:55:17 kirjoittanut MMAF Puheenjohtaja » tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto