oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
19 Huhtikuu 2024, 13:51:07 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Rakenteluun liittyviä tapahtumia löydät kalenterista.
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • SMOTOn syyskokous: 18 Lokakuu 2008
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: SMOTOn syyskokous 18.10.2008  (Luettu 12322 kertaa)
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« : 17 Kesäkuu 2008, 09:25:05 »

SMOTO siirtyi kevään 2008 vuosikokouksen päätöksellä kahden kokouksen rytmiin. Historian ensimmäinen varsinainen syyskokous järjestetään Uudessakaupungissa 18. lokakuuta 2008.

Syyskokouksessa käsitellään SMOTOn tulevaa toiminta. Asialistalla on sääntöjen määräämät talousarvion ja toimintasuunnitelman 2009 käsittely sekä henkilövalinnat. Kevään vuosikokouksen päätöksen mukaisesti SMOTOn hallitus valmistelee syyskokoukseen myös esitystä jäsenmaksuleikkurin muutoksesta.

Samassa yhteydessä tullaan esittämään muutoksia äänimääriin niin, että kerhojen äänimäärä määräytyisi jäsenmäärän mukaan periaatteella ääni / jäsen leikkuriin asti. Tämä mahdollistaisi myös henkilökannatusjäsenyyden muuttamisen varsinaiseksi jäsenyydeksi. Myös henkilöjäsenellä olisi tällöin SMOTO:n kokouksessa yksi ääni.

Varsinainen kokouskutsu ja kokousmateriaalit lähetetään kerhoille syksyllä. Kokouksessa on hyvä paikka ehdottaa aktiivisia työmyyriä mukaan toimintaan. Kokoukseen voi osallistua kustakin jäsenkerhosta rajoitettu määrä edustajia.

MMAF:n jäsenillä onkin nyt mahdollisuus kertoa mielipiteensä näistä muutosehdotuksista joko julkisesti tällä taululla tai privaatisti ottamalla yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen. MMAF:n hallitus tulee valmistelemaan MMAF:n kantaa SMOTO:n syyskoukousta varten seuraavissa kokouksissansa.
« Viimeksi muokattu: 30 Kesäkuu 2008, 11:13:24 kirjoittanut Santtu » tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« Vastaus #1 : 29 Elokuu 2008, 09:35:16 »

Lainaus käyttäjältä: SMOTO tiedottaa 20.8.2008
Syyskokouksen valmistelua

SMOTOn historian ensimmäinen varsinainen syyskokous pidetään  18.10.2008 Uudessakaupungissa. Kokouksessa päätetään SMOTOn  toiminnasta tulevana vuonna sekä tehdään henkilövalinnat.  Hallitus  käsitteli kokouksessaan syyskokoukselle esitettävää  toimintasuunnitelmaa sekä talousarviota vuodelle 2009.

Hallitus päätti, ettei se esitä kokouksessa sääntömuutosta  jäsenmaksuleikkurin nostamisesta eikä henkilöjäsenyydestä. Aiemmassa hallituksen kokoustiedotteessa 16.6.2008 kerrottiin, että  sääntömuutosesitystä valmistellaan syyskokoukselle esitettäväksi.  Asiassa otetaan nyt kuitenkin aikalisä. Henkilöjäsenyysasiaa pohditaan  mm. tulevassa kerhokonferenssissa.

Syyskokouskutsut ja kokousmateriaalit lähetetään kerhoille neljä  viikkoa ennen kokousta sääntöjen mukaisesti.

Kerhokonferenssissa kantaa jäsenpohjaan

Uudenkaupungin syyskokouksen yhteydessä järjestettävän  kerhokonferenssin yhtenä aiheena tulee olemaan SMOTOn jäsenpohja - se,  millaisella jäsenpohjalla SMOTOn tulevaisuudessa tulisi toimia.  Nykyisin SMOTOn varsinaisia jäseniä ovat kerhot. Henkilöjäsenyys ei  ole sääntöjen mukaan mahdollista, vaan yksityiset henkilöt voivat liittyä SMOTOon vain kannatusjäseniksi.
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« Vastaus #2 : 10 Syyskuu 2008, 08:35:53 »

Kysymys MMAF:n jäsenkunnalle: Onko jotain mitä haluaisitte MMAF:n erityisesti tässä kokouksessa esittävän tai ajavan? Onko MMAF:ssa aktiivisia ja energisiä jäseniä jotka haluaisivat esimerkiksi kattojärjestön hallitukseen (ota yhteyttä ja tule MMAF:n hallituksen kokoukseen!)? Pitäisikö kattojärjestön toiminnan painopistettäsiirtää johonkin? Liikenneturvallisuus ja -ympäristö? Harrastuksen tulevaisuuden edellytykset?  Myös pienempien asioiden kanssa voi lähestyä.

Syyskokouksella on tärkeä  rooli, sillä se päättää SMOTOn tulevasta toiminnasta ja taloudesta.  Kokous päättää toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2009.  Kokous myös päättää vuoden 2009 jäsenmaksut sekä valitsee hallituksen  jäsenet erovuoroisten tilalle. Huomaa, että jäsenleikurin poisto ei näytä edes olevan esityslistalla.

Oikeus osallistua syyskokoukseen on jäsen- ja kannatusjäsenkerholla, joka on suorittanut jäsenmaksunsa kalenterivuodelta. Edustajalla tulee olla edustuksestaan kerhonsa antama valtakirja. Kukin kokousedustaja  voi käyttää vain oman jäsenkerhonsa äänioikeutta. Kannatusjäsenkerholla on kokouksessa puhe- ja läsnäolo-oikeus. Kannatusjäsenellä on yhdistyksen kokouksessa puhe- ja läsnäolo-oikeus, mikäli kokous niin päättää.

MMAF:n edustaja päätetään MMAF:n hallituksen kokouksessa 24.9.2008.
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Hannu Virta
Smoton sekatyömies
Uutislähteet
*****
Viestejä: 24


-hanski-


WWW
« Vastaus #3 : 10 Syyskuu 2008, 08:52:51 »

Piti tästä soittaa Santulle, mutta menee tämä näinkin ja ei ole sitten ”kulissien takana juttuja”

Haluan MMAFn jäsenenä että MMAF ehdottaa leikkurin poistoa kokonaan.
Esitykselle on useita perusteita.
-   leikkuri on herättänyt närää kaikissa vuosikokouksissa
-   poiston jälkeen kaikki maksavat saman verran
-   poiston jälkeen on helpompaa miettiä äänimäärien uudistus
-   mm. Mala piti leikkuria ongelmallisena viimeisimmässä Kopterin pääkirjoituksessa.
-   jos leikkuri poistetaan muuttuu smoton talouden suunnittelu paljon helpommaksi (tiedän kokemuksesta)

Jos MMAFn hallitus päätyy tälle linjalle olen valmis tekemään työtä esityksen eteen.

Esitys voisi olla joko suoraan sääntömuutos esitys syyskokoukselle. Se on silloin lähdettävä kokouskutsujen mukana. Sen ei tarvitse olla ennakkotarkastettu, prh_n tarkastuksen voi tehdä päätöksen jälkeenkin.
Toinen vaihtoehto on että SMOTOn hallitus velvoitetaan valmistelemaan leikkurin poisto.

Esitän tätä siksi että syyskokousta koskevien tiedotteiden mukaan SMOTOn hallitus ei esitä ainakaan leikkurin poistoa.

Leikkurista ja sillä spekuloinnista olisi nyt päästävä (ja päästävissä) vihdoinkin eroon. Se on yksi p***leen riippakivi. (tiedän tämänkin kokemuksesta)

Tämä olisi siis jäsenen virallinen esitys MMAFn hallitukselle, että hallitus ottaisi esittämäni kannan ja toimisi SMOTOn vuosikokouksessa esittämälläni tavalla.

Hanski
Asiasta saa soittaa minulle milloin vain.
0400-956355
tallennettu

Aoccdrnig to a rscheearch at an uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer isat therghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by itslef but thewrod as wlohe.
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« Vastaus #4 : 25 Syyskuu 2008, 18:06:32 »

Hallituksen kokous 2008-09 24.9.2008 teki Hanskin ehdotuksen tiimoilta päätöksiä: http://www.mmaf.fi/forum/index.php?topic=463.0
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto