oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
19 Huhtikuu 2024, 16:30:02 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Etsitkö wanhoja artikkeleita ja juttuja? Ne löytyvät osoitteesta [url]http://www.mmaf.fi/arkisto2006.html [/url]
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: MMAF ja Bomber Oy yhteistyöhön kerhokaupan hoitamiseksi  (Luettu 15186 kertaa)
MMAF Puheenjohtaja
Uutislähteet
*****
Viestejä: 235


« : 16 Helmikuu 2007, 16:14:19 »

MMAF ja Bomber Oy solmivat MP07 messuilla yhteistyösopimuksen jonka mukaan Bomber Oy aloittaa MMAF:n kerhotuotteiden myynnin, jakelun ja laskutuksen. MMAF-tuotteet tulevat myyntiin osoitteeseen http://shop.mmaf.fi/

MMAF:lle tästä yhteistyöstä on se etu, että yhdistyksen aktiivien aika ei kulu krääsäkaupan pyörityksessä. Aluksi myyntiin tulee muutama paitaa sekä mahdollisesti tarroja ja hihamerkkejä. Jos kauppa käy hyvin tuotevalikoimaa voidaan laajentaa.

Voimmekin tässä yhteydessä julistaa suunnittelukilpailun seuraaviksi MMAF-paidoiksi. Vanhojen paitojen logot ovat valitettavasti kadonneet aikojen saatossa. Tässä vaiheessa haluamme heittää pallon takaisin teille - minkä näköinen kyseisen tuotteen tulisi olla että se herättäisi mahdollisimman monen mielenkiinnon? MMAF:n kohderyhmä jakautuu karkeasti kahteen osaan - HD-rakentajat ja pommittajat. Tarkoituksena on tehdä molemmille ryhmille omanlaisensa paita.
tallennettu
Miller
Newbie
*
Viestejä: 2



« Vastaus #1 : 20 Helmikuu 2007, 20:32:41 »

Kröööhhmmm - olisiko kuitenkin karkea jako kolmeen mitään? Paitsi Harrikoita ja Kyykkyjä myös Japsicustomeja rakennetaan aikasten runsaasti tässä maassa, pitkällä keulalla ja lyhyemmälläkin...

 Cool
tallennettu

= ICF Choppers =
Hemuli
Uutislähteet
*****
Viestejä: 896



« Vastaus #2 : 20 Helmikuu 2007, 21:06:59 »

Oli ehkä väärin käyttää sanaa "HD-rakentajat", tällä näkisin tarkoitetun ylipäänsä custom-suuntauksen mukaisia rakennelmia. Jos lähdetään siitä että t-paitaan painettavan kuvan tulee olla mahdollisimman yksinkertainen jotta se olisi nopeallakin vilkaisulla iskevä, ei niin pieniin yksityiskohtiin voi mennä että kukaan paidan pitäjänä leimautuisi mitenkään häiritsevästi.

Eikä sen kuvan tarvitse välttämättä esittää kokonaista moottoripyörää, moottoripyörien rakentelua voi kuvata monella muullakin tavalla. Tekniset piirustukset, erilaiset yksityiskohdat ja työvaiheet - tässä vain pari ideaa kuvien aiheiksi.

Herra puheenjohtajan tekstissä viitattuun suunnittelukilpailuun tullaan palaamaan tarkempien suuntaviittojen kanssa kunhan kaikki yksityiskohdat on saatu hiottua valmiiksi.

Samuel Heikkinen
MMAF hallituksen varajäsen
« Viimeksi muokattu: 20 Helmikuu 2007, 21:08:31 kirjoittanut Hemuli » tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto