oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
28 Maaliskuu 2024, 23:54:28 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Etsitkö wanhoja artikkeleita ja juttuja? Ne löytyvät osoitteesta [url]http://www.mmaf.fi/arkisto2006.html [/url]
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: MMAF:n sivujen käyttöön vinkkejä...  (Luettu 36490 kertaa)
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« : 21 Maaliskuu 2007, 21:27:54 »

Tähän ketjuun postaillaan käytännön vinkkejä foorumin käyttöä helpottamaan.
« Viimeksi muokattu: 26 Tammikuu 2009, 10:00:41 kirjoittanut MMAF WebMaster » tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« Vastaus #1 : 01 Kesäkuu 2007, 15:00:21 »

Piilota ja näytä profiili

Huomaa tuo plus- / miinusmerkki. Plussamerkkiä napauttamalla saat login-linkki-profiili-hakualueen esiin ja miinusmerkistä se menee jemmaan:
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« Vastaus #2 : 23 Elokuu 2007, 14:47:05 »

Eikö Uusia viestejä toimi?

Onko viime käynnin jälkeen kirjoitettujen uusien viestien löytäminen vaikeaa? Haluatko osallistua keskusteluihin mutta ei tiedä miten sen tekisit? Kun rekisteröidyt taululle saat mm. nämä toiminnot käyttöösi.

Rekisteröityminen: http://www.mmaf.fi/forum/index.php?action=help;page=registering  ...huomaa, että taulun käyttäjäksi rekisteröityminen on maksutonta ja sen voi tehdä myös nimimerkillä "anonyymisti". Tämän www-käyttäjäksi rekisteröityminen on siis eri asia kuin MMAF:n jäsenyys. Yhdistyksen jäseneksi liitytään sivun http://www.mmaf.fi/jasenrekisteri/ kautta.

Rekisteröitymisen jälkeen sinun pitää kirjautua taululle sisään keksimälläsi käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tässä vaiheessa voit valita haluatko, että olet kirjautuneena "ikuisesti" vai vain tietyn ajan. Ikuisesti on mukava vaihtoehto jos käytössäsi on oma kone jota et jaa muiden käyttäjien kanssa. Sensijaan se on huono vaihtoehto esim. kirjaston tai tallin yhteiskoneelta. Kirjautumisesta lisää ohjeita: http://www.mmaf.fi/forum/index.php?action=help;page=loginout

Sisäänkirjautuneet jäsenet saavat viime käynnin jälkeen tulleet uudet viestit suoraan linkin http://www.mmaf.fi/forum/index.php?action=unread kautta. Tämän voi tallettaa vaikka kirjanmerkiksi ja sama linkki löytyy esimerkiksi oikeasta reunasta UUSIMMAT KESKUSTELUT otsikon vierestä (pieni sininen kolmio).

Lisää ohjeita ja vinkkejä taulun käyttöön sivun http://www.mmaf.fi/forum/index.php?action=help kautta.
« Viimeksi muokattu: 23 Elokuu 2007, 14:49:49 kirjoittanut Santtu » tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« Vastaus #3 : 26 Marraskuu 2008, 10:06:08 »

Haluatko lukea MMAF:n jutut kännykällä?

MMAF:n sivut voi lukaista myös kännykällä käyttämällä sivun oikeassa laidassa, alhaalla olevaa linkkiä [kuva]. Sivujen kevytversio tukee vain lukemista.

Jos olet rekisteröitynyt voit samalla logata sisään ja katsoa vain uusimmat viestit jotka on kirjoitettu edellisen käynnin jälkeen. Nykyään lähes kaikki värinäytöllisetä kännykät mahdollistavat myös netin käytön.

Kännykällä lukemisen edut voivat tulla esiin eräissä tapauksissa, jolloin olet tien päällä ja tarvitset nopeasti oikeaa tietoa...

Kustannuksia tästä tulee dataliikenteen osalta jonkin verran. Kevytsivuilla ei ole kuvia joten liikenne on todella vähäistä.

MMAF:n uutiset ja keskustelut omalle kotisivulle (tai kännykkään) syötteenä?

Samassa kohdassa on myös mystisiä RSS ja ATOM linkkejä. Kyseessä ovat protokollat, jotka mahdollistavat MMAF:n uutisten ja keskustelujen lukemisen ns. konemuodossa. Uusimmat www-selaimet tukevat syötteitä (voit lukea MMAF:a ilman MMAF:n sivujen grafiikkaa, tai käyttää erillistä syötteiden lukuohjelmaa (myös tällainen on uusimmissa kännyköissä).

Protokolla mahdollistaa syötteiden liittämisen osaksi omaa www-sivustoa niin, että omalla sivulla näkyy MMAF:n taulun uusimmat uutiset tai vaikka kaikki uusimmat keskustelut. Itseasiassa protokolla on alunperin luotu juuri tätä tarkoitusta varten.

Oheiset RSS- ja ATOM-linkit on valmiiksi kirjoitettu niin, että niiden kautta näkyy vain 'Uutiset'-taulun uusimmat ja ekat viestit. Jos haluat syötteeseen kaikki uudet viestit kaikilta tauluilta poista syötteen URL-osoitteesta 'sa=news;board=1.0;' osuus.


* mmaf-mobiilivinkki.jpg (23.06 kilotavua, 200x568 - tarkasteltu 2870 kertaa.)
« Viimeksi muokattu: 26 Marraskuu 2008, 10:11:57 kirjoittanut Santtu » tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
MMAF Webmaster
Administrator
*****
Viestejä: 666



« Vastaus #4 : 25 Tammikuu 2009, 23:47:16 »

Liitetiedostojen lataus MMAF:n sivuille omalta koneelta.

Lisätoimintopalkki on avattu nyt kaikille käyttäjille pysyvästi näkyväksi, jotta foorumin rekisteröityneiden jäsenten on helpompaa ladata liitetiedostoja omalta koneelta (kuvia, dokumentteja)  kirjoitettujen juttujen liitteeksi.

Sallitut kuvatiedosto tyypit on gif,jpg ja png ja kuva koko rajoittuu automaattisesti 600x600 kokoon.
Sallitut dokumenttitiedosto tyypit on pdf ja rtf.
Kaikkien liitteiden koko rajoitettu 128kbit kokoon.


* Liite_kuva1.jpg (86.4 kilotavua, 728x547 - tarkasteltu 2276 kertaa.)
« Viimeksi muokattu: 26 Tammikuu 2009, 00:09:15 kirjoittanut MMAF WebMaster » tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto