oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
27 Toukokuu 2024, 12:43:51 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Tunnetko valomääräykset? Lue juttu Moottoripyörän valaisimet ja niiden muuttaminen
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy

Kun olet saanut onnistuneesti valmiiksi rekisteröitymisen, voit kirjautua keskustelualueelle sisään. Kirjautuessa voit valita onko kirjautuminen pysyvä vai haluatko kirjautua joka kerta uudelleen.

  1. Kirjautuminen
    1. Kirjautumislomake
    2. Pikakirjautumislomake
  2. Uloskirjautuminen
  3. Salasanan palautus

Kirjautuminen

Voit olla juuri rekisteröitynyt tai juuri kirjautunut ulos, jolloin sinulle pitäisi näkyä tavallinen kirjautumisikkuna sekä pikakirjautumislomake.

Kirjautumislomake

Koska tämä näkymä (johon pääsee Kirjaudu kohdasta päävalikosta) tulee yleensä esille suoraan rekisteröitymisen jälkeen, sekä se näytetään 'vain jäsenille' varatuilla keskustelualueilla ensimmäiseksi, me kerromme siitä ensin:

Kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Istunnon pituus minuutteina:
Pysy aina kirjautuneena sisälle:
Unohtuiko salasana??


Tunnus ja Salasana tekstikentät pitäisi olla itsestäänselvyyksiä. Istunnon pituus minuutteina tarkoittaa kauan foorumin eväste pitää sinut kirjautuneena ennen kuin sinut kirjataan ulos. Tästä syystä ei ole suositeltavaa käyttää liian pitkää kirjautumuisaikaa jos olet yleisessä käytössä olevalla koneella ja mahdollisesti unohdat kirjautua ulos. Jos olet ainoa käyttäjä koneellasi, kannattaa käyttää Pysy aina kirjautuneena sisälle toimintoa, jolla kirjautuminen tapahtuu automaattisesti.

Pikakirjautumislomake

Monet keskustelualueet käyttävät pikakirjautumislomaketta jonka kautta voi kirjautua kaikilta näytöiltä. Sen sijoittautuminen foorumilla vaihtelee paljon keskustelualueittain. SMF oletusteemassa se on keskustelualueen yläosassa, kun taas vanhaan YaBB SE foorumiin perustuvissa teemoissa se löytyy alaosasta. Jos sitä ei näy, se on supistettuna piilossa tai voi olla että sitä ei käytetä laisinkaan (joka tapauksessa pääset kirjautumaan päävalikon kautta) tai olet jo kirjautunut sisälle (jolloin valikossa näkyy Kirjaudu ulos eikä Kirjaudu!).


Kirjaudu tunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

Syötä pikakirjautumislomakkeeseen tunnus ja salasana, valitse istunnon pituus alasvetovalikosta ja klikkaa Kirjaudu. Huomio että Ikuisesti, kuten Pysy aina kirjautuneena sisälle tarkoittavat että tietokoneesi muistaa sinut seuraavalla kerralla kun saavut keskustelualueelle. Se ei kuitenkaan tarkoita että näyt aina sisäänkirjautuneena esim silloin kun et ole käymässä keskustelualueella!

Uloskirjautuminen

Kun lopetat keskustelualueen selailun, haluat mahdollisesti kirjautua ulos. Varsinkin jos jaat koneesi jonkun toisen kanssa, uloskirjautuminen on suositeltava toimenpide. Valitse siis Kirjaudu ulos linkki päävalikosta ja keskustelualue kirjaa sinut ulos ja muutut vieraaksi. Samalla häviät sisäänkirjautuneiden jäsenien listauksesta.

Salasanan palautus

Jos yrität kirjautua ja olet unohtanut tai hukannut salasanasi, voit palauttaa sen oheisella työkalulla johon pääsee Unohtuiko salasana? kohdasta kirjautumislomakkeesta.

Salasanan palautus
Et voi palauttaa vanhaa salasanaasi, mutta voit luoda kokonaan uuden seuraamalla linkkiä jonka saat sähköpostiisi. Voit myös asettaa uuden salasanan suoraan vastaamalla salaiseen kysymykseesi.
Tunnus/sähköposti:

Syötä joko tunnus tai sähköpostiosoite ja klikkaa lähetä painiketta, jonka jälkeen saat sähköpostiin viestin jonka sisältää linkin jolla voit resetoida salasanasi. On myös mahdollista ohittaa sähköpostiosuus jos olet asettanut itsellesi salaisen kysymyksen ja vastauksen profiilissasi. Ole varovainen ettet aseta sellaista kysymystä jonka kaikki tietävät tai arvaavat (kuten esim 'mikä on sateenkaaren ensimmäinen väri?' tms)!

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto