oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
18 Heinäkuu 2024, 23:16:19 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Tunnetko valomääräykset? Lue juttu Moottoripyörän valaisimet ja niiden muuttaminen
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Terveisiä jäsenkirjurilta – Jäsenmaksut, vuositarrat ja muuta  (Luettu 14301 kertaa)
Jasenkirjuri
Vieras
« : 23 Tammikuu 2007, 22:05:03 »

Laitoimme vuosikokouskutsun mukaan muistutuksen niille, joilta kirjanpitomme mukaan oli vuoden 2006 jäsenmaksu hoitamatta. Tässä tulikin sitten opittua kaksi asiaa: 1) Muistutukseen kannattaa laittaa samantien mukaan jäsennumero koska se on niin monelta hukassa ja 2) jostain syystä muutamalle Helsinki Bike Show '06:ssa liittyneelle ei ole lähtenyt sitä  ensimmäistäkään laskua. Otetaan opiksi...

Vuosikokous hyväksyy vuosittaisen jäsenmaksun. Maksulappuja vuoden 2007 jäsenmaksuista on siis odotettavissa seuraavassa kirjeessä piakkoin vuosikokouksen jälkeen. Postimaksujen säästämiseksi samaan kirjeeseen laitetaan samantien myös vuositarra. Sitä ei tietenkään saa käyttää ennen kuin maksu on maksettu.

Tulevana keväänä maksulaput sujautetaan kuoreen vain niille, jotka eivät seuraavan kirjeen lähettämiseen mennessä ole maksaneet vuoden 2007 jäsenmaksua. Viime vuonna meille sattui maksulappujen lähettämisen kanssa kömmähdys, maksulappu lähetettiin myös niille jotka olivat jo maksaneet ja osa näistä sitten maksoi vuoden 2006 maksun kahdesti. Tämä korjataan tänä keväänä niin, että viime vuonna kahdesti maksaneille ei tälle vuodelle tule maksulappua.

Vuositarroista on tullut muutenkin kyselyjä. Jatkossa vuositarra laitetaan kaikille, myös niille joissa on jäsenkortissa jo painettuna 2007 eikä itse vuositarraa siten tarvittaisi.

MMAF:n hallitus päätti kokouksessaan 12.12.2006 että marras- ja joulukuussa liittyneille jäsenille tilataan suoraan vuoden 2007 jäsenkortit eikä maksua seuraavalta vuodelta peritä. Tämä jatkaa siis edellisten vuosien perinnettä.

Uusien jäsenten jäsenkorttien tilaamisessa noudatetaan käytännössä hallitusten kokousten ~kuukausittaista rytmiä. Tämän lisäksi kortteja tilataan vähintään 10 kappaleen erissä. Näistä syistä johtuen joskus korttien toimituksessa voi siis olla pitkäkin väli. Jos ystäväsi ihmettelee miksi kortti viipyy tilannetta kannattaa kysyä suoraan jäsenkirjurilta.

Hallitus esittää vuosikokoukselle, että jäsenmaksua nostetaan vuosikokouksesta eteenpäin 5,- eurolla eli uusi maksu olisi  20,- / vuosi. Ennen vuosikokousta maksaneilta ei perittäisi tätä 5,- erotusta. Jos vuosikokous näin siis päättää, jäsenmaksu nousee. Perusteet ja taustat tälle löydät vuosikokouskutsusta.

Hallitus esittää vuosikokoukselle myös kannatusjäsenmaksun määrittämistä. Tämä tarkoittaa sitä, että kannatusjäsenille tulee paitsi ”Support 2007” taulu niin myös samat muut palvelut kuin varsinaisille henkilöjäsenille (sääntöjen 3 § ja 5 §). Kannatusjäsenille tulee myös kaikki jäsenkortilla saatavat alennukset.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenkorteista, jäsenmaksusi tilanteista tai muuta jäsenrekisteriin liittyvää asiaa niin ota yhteyttä jäsenkirjuri Marikaan jasenkirjuri @ mmaf.fi
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto