oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
27 Toukokuu 2024, 12:04:36 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Tunnetko valomääräykset? Lue juttu Moottoripyörän valaisimet ja niiden muuttaminen
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy

SMF:ssä on kyse yhteisöistä ja kommunikaatiosta. On monia tapoja kommunikoida, kuten foorumeille kirjoittaminen, yksityisviestit, sähköposti, ICQ, AIM ja YIM. SMF:n on oma yksityisviestijärjestelmä, joka toimii yleensä rekisteröidyillä jäsenillä useimmilla foorumeilla, on joskus sopivampi tapa kuin edellä mainitut.

 1. Yksityisviestittäminen
  1. Kuvaus
  2. Viestien lukeminen
 2. Yksityisviestinäkymä
  1. Viestiin vastaaminen

Yksityisviestittäminen

Kuvaus

Vaikka sähköposti on hyvä tapa kommunikoida yksityisesti jäsenien kesken, sillä on monta miinuspuolta keskustelualueen käyttäjien näkökantilta: sinun on avattava erillinen ohjelma lähettääksesi tai vastaanottaaksesi viestejä, vastaanottajan täyy tehdä sama, lähettäjän viesti hukkuu muiden postien sekaan ja joskus voi kestää minuuteista tunteihin että posti saapuu perille.

Vaihtoehtona sähköpostille SMF tarjoaa nopeamman ja henkilökohtaisemman tavan viestiä. Yksityisviestit ovat heti perillä vastaanottajalla. Posti kulkee keskustelualueen kautta, joten kummankaan osapuolen ei tarvitse avata erillisiä ohjelmia tai poistua keskustelualueelta. Yksityisviestit tarjoavat myös turvallisemman tavan, koska kummankaan osapuolen sähköpostiosoite ei paljastu näin haluttaessa. Yksityisviesteissä näkyy vain lähettäjän ja vastaanottajan tunnukset.

Jos vastaanottaja ei ole paikalla, hänen yksityisviestinsä odottavat hänen saapumistaan keskustelualueelle hänen postilaatikossaan kunnes hän saapuu ja lukee ne. SMF yksityisviestit on foorumin oma ja erittäin turvallinen viestintäväline.

Viestien lukeminen

Lukeaksesi viestejäsi, sinun pitää kirjautua sisään, jonka jälkeen seuraat linkkiä jossa lukee tyyliin 'Hei, [tunnus], sinulla on x viestiä, joista x on uusia'.

Yksityisviestinäkymä

Yksityisviestinäkymä toimii samaan tyyliin kuin viestilistaus. Vaikka näytämme tässä vain saapuneiden viestien näkymän, lähetettyjen näkymä on samankaltainen:

+  keskustelualueen nimi
|- +  Yksityisviestit
| |- +  Saapuneet
Viestit
Uusi viesti

Saapuneet
Lähetetyt

  Päiväys  Otsikko Lähettäjä
Viestin päiväys Viestin otsikko Toinen jäsen
Sivuja: [1]
  • Jotkut keskustelualueet näyttävät navigaatiopuun yläosassa tilaa säästävässä vaakarivistömuodossa.
 • Poista kaikki painike poistaa kaikki viestit saapuneista (tai lähetetyistä jos se on auki). Huomioi että valintalaatikon ja alemman Poista valitut painikkeen avulla voit poistaa haluamasi viestit. Ylhäällä on valintalaatikko millä saat myös valittua kaikki sen sivun viestit.
 • Lähetetyt painike vie sinut lähetettyihin, jolloin se muuttuu tietysti Saapuneet painikkeeksi.
 • Uusi viesti painikkeen avulla voit alkaa luomaan uutta viestiä, mikä tapahtuu samankaltaisesti kuin uuden viestin lähettäminen foorumille. Näkymässä on myös 'Käyttäjälle:' ja 'Kopio:' (piilokopio) syöttökentät sekä mahdollisuus tallentaa viesti lähetettyihin.
 • Päivitä painike tarkastaa onko uusia iestejä saapunut päivittämällä sivun.
 • Päiväys, Otsikko, sekä Lähettäjä linkkien avulla voit lajitella viestejä tarpeesi mukaan.
 • Otsikkolinkki vie viestin alkuun, joka sijaitsee alempana samalla sivulla.
 • Sivunumerot vievät sivuissa eteenpäin kuten olettaa saattaa.

Viestiin vastaaminen

On monta tapaa aloittaa yksityisviestin lähettäminen, mutta ne kaikki edellyttävät että olet sisäänkirjautunut.

 • Voit seurata linkkiä joka sanoo esimerkiksi 'Hei, [tunnus], sinulla on x viestiä, joista x on uusia', jonka jälkeen klikkaat Uusi viesti painiketta yksityisviesteissäsi.
 • Voit myös klikata jäsenen nimeä, ja seurata linkkiä jossa lukee Lähetä tälle jäsenelle yksityisviesti hänen profiilinsa tiivistelmäosiossa.
 • Voita aloittaa uuden viestin luomisen myös klikkaamalla YV paikalla/poissa ikonia joka näkyy hänen lähettämiensä viestien ohessa.
 • Voit aloittaa lähettämisen myös suoraan klikkaamalla YV paikalla/poissa ikonia Tila kohdassa hänen profiiilinsa tiivistelmäosiossa. (Tämä ikoni näkyy usein myös viestien ohessa, käyttäjäinformaation kohdalla.)
 • Yksityisviestiin vastaaminen on hyvin samankaltaista kuin aiheeseen vastaaminen.
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto